Ne, nisam promasio temu, igra koju pravimo ima mogucnost propasti 50% sanse.
Fliper na temu Dubrovnika
- poruka: 41
- |
- čitano: 11.963
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Kakvu igru ti pravis ? Jesi u timu woodgames ?
Kakvu igru ti pravis ? Jesi u timu woodgames ?
Mi pravimo igru, nas tim. Igra je nesto kao Wipeout HD, nece biti sa otakvom grafikom ali ce bar imati fiziku letjelica iz Wipeout-a.
Mislim da me WoodGames nece zaposliti da radim u njihovim timu, ima ih dovoljno nije im potreban niko vise ;) .
Koliko ti je trebalo da savladaš javascript da bi naparavio npr. taj fliper?
Trenutno učim po blenderu, pa da i ovo probam naučit da izradim nekakvu jednostavniju igru.
Konkretno trebalo mi je pola sata da skužim JavaScript ( do one razine koliko trebam ) ali znat JavaScript ne znaći znat i Unity , JavaScript u Unity-u je samo jezik uz pomoć kojeg formiraš skripte uz pomoć kojih rješavaš pojedine probleme u dotičnom projektu.
Konkretno trebalo mi je pola sata da skužim JavaScript ( do one razine koliko trebam ) ali znat JavaScript ne znaći znat i Unity , JavaScript u Unity-u je samo jezik uz pomoć kojeg formiraš skripte uz pomoć kojih rješavaš pojedine probleme u dotičnom projektu.
Da, ali prije toga si znao neki programski jezik, to onda nije nista cudo. Koliko treba pocetniku koji nije nikada znao ni jedan programski jezik niti skriptni, koliko njemu treba da nauci JavaScript.
BTW pocetnik da bih naucio osnove JavaScript-a treba minimalno 6 mjeseci.
Čuj to ti je relativno, sve ovisi od čovjeka do čovjeka, ali trud i volja su bitni.
PS.
dajte molim Vas ako netko zna kakav dobar free movie maker tipa Windows Movie Maker, u biti treba mi neki jednostavan alat za montažu videa, ali da je free.
Pozdrav
Čuj to ti je relativno, sve ovisi od čovjeka do čovjeka, ali trud i volja su bitni.
PS.
dajte molim Vas ako netko zna kakav dobar free movie maker tipa Windows Movie Maker, u biti treba mi neki jednostavan alat za montažu videa, ali da je free.
Pozdrav
Wondershare DVD Slideshow Builder Jesil probao ovo, mislim da je mocniji od WMM jer ima vise opcija i mos exportat video u bilo koji format. Ja sam program naucio za 1 minut jer je veoma jednostavno za shvatiti. Ako nije to sto trazis, onda jedini nacin ti je Adobe After Effect.
Hvala, ali našao sam neki program VideoSpin Pinacle, piše da je free i izgleda mi OK, pa ču probat s njim.
Pozdrav
Hvala, ali našao sam neki program VideoSpin Pinacle, piše da je free i izgleda mi OK, pa ču probat s njim.
Pozdrav
Ajde nista, uzivaj.
Nego, jel bi se ja mogao prijaviti u vas Team u kojim pravite igre. Znam raditi u Photoshop-u solidno, znam raditi u Max-u mogu praviti predmete i texture za predmete.
Trenutno nismo razmišljali o proširenju tima ,a i trenutno radimo na projektu u kojem smo se manje više svi rasporedili i svaki od nas odrađuje svoj dio posla tako dok ne dovršimo trenutni projekt možebitnog daljnjeg proširenja neće bit.
Drugo svi u timu smo prijatelji koji se poznajemo već više 15 godina ( sa nekima i cijeli život ) i sve ovo što radimo, radimo iz zabave i zato što to volimo, te kako kaže jedan frend :"kreativnu maštu fokusiramo na nešto konkretno i da neki k**** i napravimo " , jer drugačije ne bismo niti mogli raditi.
U svakom slučaju učenje Max-a, photoshopa isl ti neće štetiti i kasnije ti može dobro doći.
Ali ako baš želiš raditi računalne igre probaj kontaktirat neke od timova iz Hrvatske , čuo sam da Provox games je uvijek u potrazi talentima, a koliko vidim ljudi su napravili dosta kvalitetnih naslova .