Da li koristite koje i imate li preporuka? Prvenstveno mi treba zbog enkripcije resursa. Koristim Thamidu ali onda većina antivirusa prepozna moju aplikaciju kao potencijalno zaraženu... UPX nema smisla jer ga je jednostavno otpakirati..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gotovo svi packeri i crypteri su blacklistani od antivirusnih kompanija.
Nadalje oni ti uopće ne zaštite aplikaciju jer sve poznate pakere i kriptere je moguće otpakirati reverznim inženjeringom. Čak ne trebaš ni reverzer biti da bi otpakirao file, dovoljno je da pratiš postupak na nekom od tutorijala ili video-a kojih ima brdo.
Većinom jalov posao koji se ne isplati.
p.s. Radije licenciraj.
Upravo gledam da jedino još Armadillo nije probijen, no nekako mi je skupo dati 300$ za to. Nije problem u licenciranju već jer se iz resursa mogu isčupati osjetljivi podaci (npr. connection string itd.), a dok se i sami resursi mogu onda direktno izmjeniti itd.
Upravo gledam da jedino još Armadillo nije probijen, no nekako mi je skupo dati 300$ za to. Nije problem u licenciranju već jer se iz resursa mogu isčupati osjetljivi podaci (npr. connection string itd.), a dok se i sami resursi mogu onda direktno izmjeniti itd.
Svi poznati (ne privatni) su "probijeni". I sam sam otpakiravao gore navedeni i pisao potpise za njega. Vjeruj mi da nije tako teško (naravno sa predznanjem assembly-a).
Pokušaj radije nekako drugačije zaštititi te podatke.
Onda mi ne preostaje ništa već ručna enkripcija i dekripcija u toku izvođenja... Hrpa posla a program gotov .
Onda mi ne preostaje ništa već ručna enkripcija i dekripcija u toku izvođenja... Hrpa posla a program gotov .
Definitivno bolje.
"Problem" kod packera i kriptora i slično jest da oni moraju ostaviti "postupak" ili komad koda ako želiš u pakiranoj ili kriptiranoj exe datoteci po kojem se vrši otpakiranje ili dekriptiranje. Inače ne bi funkcionirala datoteka. Na reverznom inženjeru je da "prati" taj postupak i otpakira file. Nije lako, ali svi se mogu otpakirati pošto je mehanizam u samoj exe datoteci.