Dvostruko kruzna spregnuta lista

poruka: 6
|
čitano: 1.168
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
o

P

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 18:55 (Johny1993).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da. Mi inače nemamo pametnijeg posla nego ljenčinama pisati domaće zadaće i seminare.

Moj PC  
6 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Re: Dvostruko kruzna spregnuta lista

Oprostite ako sam Vas uzrujao, ali mozda netko uziva u tome da pomogne drugim ljudima i u samom programiranju pa da mu ne predstavlja problem.

14 godina
neaktivan

Pa i ja isto uživam u programiranju i da pomognem nekome ako mogu, no nisam naivčina da pomažem nekome tko sam sebi ne želi pomoći i nije samostalno napisao niti jednu liniju koda.

13 godina

ovakvi prolaze programiranje u roku, nemoj tako.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
TracerCPP kaže...

Pa i ja isto uživam u programiranju i da pomognem nekome ako mogu, no nisam naivčina da pomažem nekome tko sam sebi ne želi pomoći i nije samostalno napisao niti jednu liniju koda.

Izgleda da se nadaleko raširio mit kako se na ovom forumu dobije gotov kod za zadaću ili što već, pa je sve više tih od 0 dana koji obavezno završavaju post sa već općepoznatom frazom "hvala unaprijed".

Tipišni homo ballcanicusi, daj mu odmah i sve da oni ne trebaju ništa, i naravno, da ništa ne košta. To treba sasjeći do kraja i točka.

Uostalom, ako hoće gotovo, neka zamahnu sa 100 - 200 kuna, pa bi bilo i zainteresiranih, netko od ovih klinaca koji znaju bi zaradio mobitel. E, ali, daj sve i odmah ali da ne košta, to im je geslo, i nažalost u većini su takvi u društvu.

Dok sam radio u ugostiteljstvu i trgovini kao učenik i student naslušao sam se tog "hvala" a manče (napojnice) nigdje, dok sam popravljao pc-e i instalirao os-ove po kvartu ista priča, pa dosta više, pomoći hoću, onima koji rade i trude se, nitko nije otok, što nas više nešto zna, jači smo svi skupa. Ali, gotovanstva i toga da ništa ne košta, dosta.

Potpuno si u pravu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 14:46 (Floki).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice