Dev C++ problem pri otvaranju.

poruka: 9
|
čitano: 2.484
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dev C++

Pozdrav!

Prije nego što išta kažem, ispričavam se zbog radnje već postojeće teme na ovom forumu.

Odgovor mi je vrlo hitan!

Radi se o problemu sa Dev C++.

Downloadao sam 4.9.9.2 verziju i instalirao sam ju.

Pri pokretanju pokazuje mi se poruka koja govori o GNU Make file-u.

Ovo je citat poruke:::

"There dosen't seem to be GNU Make file in PATH or in DEV-C++'s Bin path. Please make sure that you have GNU Make and adjust Bin setting or system PATH environment variable and that make setting in Compiler Option contains correct filename, otherwise you will not be able to compile anything."

Koristim Windows 7 Ultimate x86

Unaprijed HVALA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vjerojatno si skinuo verziju bez kompajlera: kad skidaš, skini onu kod koje piše "MinGW" (ako ne piše, odaberi onu koja ima više MBa).

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skinuo sam beta verziju, i problem je u ovome (na slici), tj. tekst je skoro pa nečitljiv...O čemu se tu radi i kako se može riješiti? Hvala..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dev C++ problem pri otvaranju.

Konzolni prozor ti je smanjen, maksimiziraj ga, ili ga jednostavno razvuci. Nije to do Dev CPP-a

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
15 godina
neaktivan

Ne, nego treba kliknut na naslovnu traku (konzole) i odabrat proporties, tj. svojstva. Onda malo prčkaj i nać ćeš za promjenit veličinu fonta u konzoli.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Je, i to sam pokušao, ali koliko god sam povećavao, ostalo je slično, a koji put je bilo i manje...Da nije neki bug pošto je ovo beta i sl? Vrlo je iritantno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Riker kaže...

Je, i to sam pokušao, ali koliko god sam povećavao, ostalo je slično, a koji put je bilo i manje...Da nije neki bug pošto je ovo beta i sl? Vrlo je iritantno...

Ja na natjecanju iz informatike imao isti problem.

Spasio nekoliko bodova, zbog nečitljiv slova... :)

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0ULD G37 L41D\n"); return 0; }
17 godina
Riker kaže...

To nema veze s Dev-C++om, on ne dira postavke prikaza konzole (kao što je već predloženo, jedini način za srediti tvoj problem je pod desni klik -> properties)

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
17 godina
neaktivan

{#} A što je najgore, ne mogu naći prethodnu verziju programa, pošto očito ova beta ima mušice...Našao sam neke, ali te se nakon downloada nisu željele niti pokrenuti..Kaos

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice