C++ Pocetnicki problemi zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.445
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
C++ Pocetnicki problemi

Tek sam poceo u skoli da ucim C++ tako nam je reko pa sad da li da skinem C++ ili Dev C++ da li je isto programiranje u oba programa?

Skino sam vec Dev C++ i isprobam ovaj prvi programcic sa ispisom texta ali mi nesto nece,napravim skriptu compailiram je i idem run udje i odma izadje iz programa tog a na destopu se pojavio .exe kliknem odma izadje.

C++ C++

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: C++ Pocetnicki problemi

Prvo skini codeblocks 12.11 on ti je odličan,kao drugo ti pišeš c++ kod a stavio si projekt u c-u,i dev c++ ti je ide za c++(ide ti je razvojno okruženje gdje ti praviš program naprimjer codeblocks,microsft visual studio itd.)

Geek freak
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 18:47 (MyCro Loler).
11 godina
neaktivan
C++ Pocetnicki problemi

Hvala puno,ovo za system("PAUSE"); naso sam sam posle da to treba,a za codeblock skino sam i upiso ovako bez system("PAUSE"); i radi kako treba hvala :)

Jos nesto da li je Microsof Visual Studio i ovaj Codeblock isti po nacinu programiranja da nema razlike kao u Dev C++ da moram kucat system("PAUSE"); a u codeblock-u ne moram.Da li su skripte potpuno iste posto ne znam koji ce mo koristit u skoli nije reko koji,samo C++ kaze?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
C++ Pocetnicki problemi

Pa sumnjam da su iste ali tebi treba ono osnovno da savladaš, vi tek učite šta je varijabla(promjenljiva), tipove promjenljivih, pa petlje... Možeš u ovoj mojoj skripiti samo ono osnovno naučiti, jer ne može vas drukčije učiti osim da vam na početku odmah crta dijagram toka i razvija neku programersku logiku prvih dana. I da napomenem visual studio tebi ne treba, dovoljan ti je codeblocks za početnike da praviš CLI programe(command line input). Visual Studio praviš programe koji imaju GUI, gdje možeš kliknut mišem...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 20:27 (Anxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
C++ Pocetnicki problemi

Ok.Tu knjigu sam skino malopre samo sto ima jos nekih uz nju oko 12 knjiga.Hvala :)

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice