Da,da, kuzim, vidiš nisam to znao, hvala :)
Ma imam dosta posla onda da si skratim to samo kopiram prehodno ubacene biblioteke i main fuknciju...
Hm, opet find mi ne realizira kako bi trebao.
Da,da, kuzim, vidiš nisam to znao, hvala :)
Ma imam dosta posla onda da si skratim to samo kopiram prehodno ubacene biblioteke i main fuknciju...
Hm, opet find mi ne realizira kako bi trebao.
Pojasni. Nisam previše analizirao kod. Upisao sam 4 različite riječi, te sam stavio da traži jednu od njih i pronašao bi ju.
Moraš biti detaljniji kada opisuješ probleme, nije uvijek očito kakav rezultat točno očekuješ :)
treba li u programiranju puno matematike
Ovisi kakve programe pišeš. Ako ćeš raditi fiskalnu kasu ili web shop onda ne, ako ćeš raditi fizikalni ili 3D grafički engine onda da.
znam da izgledam kao noob;ali koje područje matematike treba najviše znati
netreba ti matematike skoro ništa, nešto sitno kao što su vektori, matrice kvaternioni. Moraš znati što to je, gdje se i za što koristi te operacije među njima(uglavnom množenje). Za sve to već imaš gotove klase na netu ali da bi ih znao koristiti trebaš prvenstveno znati što to je i za što se koristi. A za to sve ne moraš biti ekspert za matematiku.
Kako god, oni koji vole programiranje, obično vole i matematičke zadatke, možda, ne baš svi, ali tu korelacija postoji.