C# objekti

poruka: 2
|
čitano: 1.453
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
C# objekti

Ovako, napravio sam klasu koja ima funkciju koja napravi pravokutnik i postavi ga negdje na formu. želio bih napraviti da kad kliknem na taj pravokutnik(novi objekt), da se izbriše taj objekt, a stvori drugi. Kako ??

http://bit.ly/fEJAtE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: C# objekti
k1c0 kaže...

Ovako, napravio sam klasu koja ima funkciju koja napravi pravokutnik i postavi ga negdje na formu. želio bih napraviti da kad kliknem na taj pravokutnik(novi objekt), da se izbriše taj objekt, a stvori drugi. Kako ??

Uništi objekt .

Očito smatram da objekt želiš uništiti ispod evente mouseclick ? Tada se tu pozicioniraj sa kodom za destroy objekta.

EDIT:

drugi objekt napravi kao instancu prvoga, prije destroya .

PS.

ako radiš kroz neki render API , a to je sigurno 99% DX ako je u pitanju C# tada mislim da imaš OnPaint Loop isl. pazi da ne uništiš gornji objekt prije rendera u tom eventu, inaće za to ti je najbolje korisiti vlastiti loop .

Eto zašto više volim proceduralne pristupe od event based programiranja, zato što uvijek manje više znaš kada što trebaš unuištit , a ne da se zezaš s korjenima objekta po memoriji i gdje je što i kada instancirano :)

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 21:39 (woodgamesfx).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice