ANPR softwer

poruka: 6
|
čitano: 2.402
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
ANPR softwer

Pokusao sam napraviti automatsko otvaranje garažnih vrata ali sam naišo na problem u programiranju. postoje razni programi pisani u mnogo jezika ali svi oni open source su na principu load image and recognise.meni treba program koji bi na signal senzora upalio kameru spremio sliku i analizirao ju.To bi sve stavio na raspberry pi koji ima linux OS na sebi.

Link primjera pisanog u c++

http://www.dexmac.com/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: ANPR softwer
Cekaj,ti zelis da kada stisnes neki gumb da kamera slika tablice,analizira sliku i otvori vrata ako odgovaraju?
HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
13 godina
neaktivan

da ali nemi ba nista stisko raspberi pi je mini racunalo ono ima analogni ulaz kada bi senzor sa reflektora okinuo iz 0 presao u 1 to bi pokrenulo cijeli proces...to mogu biti i 2 programa jedan da prihvaca sliku tj upravlja kamerom 2 da analizira sliku i upravlja motorom to se moze u avr studiju u asembliju spojit ta 2 programa ali ako radim sa raspbery pi on ima linux OS i dobru memoriju samo ucitas program na njega i on se izvrsava kad senzor okine

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ANPR softwer

Jesi ti prva godina na FERu, tj. jesi sada završia prvu godinu? Ako da uputit cu te kolegi koji stobom studira a bavi se elektronikom vec par godina...

There's no phone, no lights, no motorcar Not a single luxury Like Robinson Crusoe It's as primitive as can be We been spending most our lives Living in an Amish paradise
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Stručni studij Mehatronike

Imas email ili kakav kontakt

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice