[Prodaja] Ps5 konzola

poruka: 16
|
čitano: 1.944
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
[Prodaja] Ps5 konzola

Evo kako je spominjano, ide ps5 na bubanj.

Star godinu dana, 2 kontrolera, nacon slusalice, sony charging station, destruction allstars ;)

Kompletna ambalaza, mazeno, pazeno i cuvano, nekih 300 sati koristenja u godini dana.

Cijena, idemo krenuti sa 750E pa cemo vidjeti, svaki glas razuma bit ce saslusan, svaki suprotan ignoriran ;)

Idealno bi bilo proba, osobno preuzimanje, ali nije nepremostiva prepreka.

Ako kome treba kakva slika ili nesto, pm.....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
10 godina
Re: [Prodaja] Ps5 konzola
Prigodna konverzijska cijena - 700e, samo do isteka zaliha.

Kupcu poklon kalendar za 1976 godinu, idealan za umatanje poklona, lozenje kamina, ili u slucaju nestasice wc papira. :)
15 godina
[Prodaja] Ps5 konzola

Kako sam rekao 4500 do 5000. Prošao božić pa ekipa nije baš voljna davati sulude cifre. To mi je drago za vidjet.

10 godina
Cuj, realna cijena za realne ljude, nikad se nije problem dogovoriti.

Ludilo je proslo, no, gejmeri su uvijek ludi, njima ne treba poseban razlog ili datum da si nesto kupe ;)
15 godina
[Prodaja] Ps5 konzola

Stvar je u tome što ekipi "gori pod nogama" prije božića da riješe poklone. Sad kad je ludilo prošlo mogu sjediti na parama koliko treba dok cijene ne padnu

10 godina
Sad zato preprodavaci luduju iducih 2 mjeseca, da se pripreme za uskrsno ludilo ;)
14 godina
Evo bas gledam na e kupi tamo su i dalje sulude cijene, neznam ko kupuje kad mozes kupit xbox seriesx za cca 3000 kn manje. Stvarno da neznam koliko para imam nebi im dava te pare.... Usput imam xbox series x za 3800 kn kupljen 💪
10 godina
Kupuje onaj tko zeli ps....

Ni meni nikad nije bilo jasno tko kupuje sky colu ili pepsi pored coca cole, no eto....

Svako po svom ukusu ;)

Tnx na bumpu, bilo bi lijepo da se javi i netko ko zeli konzolu ;)
15 godina
nike098 kaže...
Evo bas gledam na e kupi tamo su i dalje sulude cijene, neznam ko kupuje kad mozes kupit xbox seriesx za cca 3000 kn manje. Stvarno da neznam koliko para imam nebi im dava te pare.... Usput imam xbox series x za 3800 kn kupljen 💪

ekupi: 930€, playgame.si: 730€, pola sata vožnje od zagreba

14 godina
Misas kruske i jabuke, cola i sky cola je razlika par kuna, a ne par tisuca kuna, a sve igre mozes igrat na xboxu kao i na ps-u osim par ekskluziva koje ima svaka konzola stim da su igre za xbox sa vpn-om puno puno jeftinije nego za ps, a necu ni spominjat kvalitetniji gamepass posebno za one koji su posjedovali ps4 pa odigrali vise manje sve njihove ekskluzive. Sretna prodaja cijena vam je "normalna" korektna jer sve okolo su pohlepni ludaci.
10 godina
Hvala!

Mozda se i proda....
14 godina
nike098 kaže...
Misas kruske i jabuke, cola i sky cola je razlika par kuna, a ne par tisuca kuna, a sve igre mozes igrat na xboxu kao i na ps-u osim par ekskluziva koje ima svaka konzola stim da su igre za xbox sa vpn-om puno puno jeftinije nego za ps, a necu ni spominjat kvalitetniji gamepass posebno za one koji su posjedovali ps4 pa odigrali vise manje sve njihove ekskluzive. Sretna prodaja cijena vam je "normalna" korektna jer sve okolo su pohlepni ludaci.

Sve ok sta si napisao za xbox.kupio ga sinu i nakon godinu dana ga prodao.

Jednostavno nije to to. Rijetko tko to ima u hr i jednostavno nemoze sa frendovima igrati online.

10 godina
neaktivan
quickr kaže...

Upravo to, pa prava bagatela, za 730 eura danas nemreš ništa kupit, eventualno polovni ryzen 3600 i 5700xt bez garancije 

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
10 godina
Konzola prodana.....
15 godina
fer-de-lance kaže...
quickr kaže...

Upravo to, pa prava bagatela, za 730 eura danas nemreš ništa kupit, eventualno polovni ryzen 3600 i 5700xt bez garancije 

za 650€ molit ću lijepo. i još ti ostane za kavu

10 godina
neaktivan

Mea culpa...

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice