[Prodaja] Logitech MX Keys Mini zaključana tema

poruka: 1
|
čitano: 380
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Prodaja] Logitech MX Keys Mini

Prodaje se Logitech MX Keys Mini wireless tipkovnica. Kod mene je od 28.4.2022. kupljena preko eBaya, prodavana je kao nova i nekoristena, otvorena - no korisniku nije pasao layout pa ju je prodao, sada je bez garancije, kutije i Logi Bolt receivera (zeleni) koji u to vrijeme nije dolazio uz tipkovnicu (nisam siguran dolazi li sada). US INT layout. Samo napomena, ova tipkovnica se ne spaja preko Logitech Unifying receivera (narancasti), samo bluetooth i Logi Bolt.

Stanje skoro pa mint, bila je sekundarna tipkovnica, gejming i PC je uvijek bio preko mehanicke cable tipk, Logi mi je trebala kada bi koristio laptop, a kako sam sada uzeo Keychron K2 koji ima kombo wireless/cable, vise mi ne trebaju dvije tipkovnice. Apsolutno preporucam ovu tipkovnicu, baterija dura i dura, odlican feedback sto se samog tipkanja tice, adaptivan backlight odlican, sve preporuke, ali meni je drago da sad mogu imat jednu tipkovnicu na stolu pa Logi vise nije korisna.

CIJENA: 55EUR

Preferiram preuzimanje u Zagrebu gdje ju mozete i isprobati, ali saljem i postom/tiskom.

PRODANO

Anything that can be connected, will be connected.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.5.2023 23:01 (definho).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice