- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nudim 220, pozz iz rijeke sam
eto nek bude fiksno i dalje.
kako mislis nudis 220 ako je napisao FIKSNO? istrazi sto ta rijec znaci, pitaj mamu tatu prijatelje ili nekog
osobno posebno popizdim kad mi salju nize ponude a lijepo napisem FIKSNO
u tim fiksnim slučajevima se fino premjestiš na njuškalo i fb marketplace.
Ovdje prodaja na forumu ipak ide s blažom (fer) cijenom i podložno je dogovoru između kupca i prodavatelja i u većini slučajeva cijena bude ispod tržišne.
Iskreno ne znam što ti je teško odgovorit ljudima koji ti nude XY, da ipak ne želiš za tolko već cijeniš svoje tolko i tolko ili daš kontraponudu i to je to.
ps: free bump i sretno s prodajom :)
kako mislis nudis 220 ako je napisao FIKSNO? istrazi sto ta rijec znaci, pitaj mamu tatu prijatelje ili nekog
osobno posebno popizdim kad mi salju nize ponude a lijepo napisem FIKSNO
u tim fiksnim slučajevima se fino premjestiš na njuškalo i fb marketplace.
Ovdje prodaja na forumu ipak ide s blažom (fer) cijenom i podložno je dogovoru između kupca i prodavatelja i u većini slučajeva cijena bude ispod tržišne.
Iskreno ne znam što ti je teško odgovorit ljudima koji ti nude XY, da ipak ne želiš za tolko već cijeniš svoje tolko i tolko ili daš kontraponudu i to je to.
ps: free bump i sretno s prodajom :)
Petar bi na guzicu propjevao da ne komentira drugima oglas i ne zabada nos svugdje.
Nebitno cijenu, ponudu, komentar, fiksno/ne fiksno.
Štagod.
OP: cijena i više nego korektna. Ako je netko legit kupac, sigurno se može malo korigirati cijena.
Sorry na spamu ide free bump
Jbg za 220 bi otišla odmah ovak i neće baš
Pa nađite se na sredini...235e, mislim da je to korektna cijena, ako je tebi u interesu za kupiti i njemu za prodati
Na kraju sam kupio rx6600xt za 140 eur
amd grafe koristim već par godina: rx5600xt, 5700, 5700xt, 6600xt, 6700xt, nikad nisam imao navedenih problema a u principu su jeftinije za 50 eura od nvidia tak da.........
Kojih navedenih problema? Jesam li nešto propustio?
Neki lik Petar je bio komentirao da je Amd grafe sranje pa je očito obrisao komentar....
bump. I dalje se prodaje
Nisam bio mjesec dana na forumu, pa sorry na neodgovaranju..
Koga kartica zanima javite se na PM, pa će mi doći mail jer ne dolazim na forum.