[Prodaja] RX 9060 XT Sapphire Pulse 16GB

poruka: 16
|
čitano: 1.415
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Grafička neotvorena. U originalnoj ambalaži sa sapphire pečatom.
Kupljena na mindfactory.de prije otprilike dva tjedna, posjedujem račun.

Spletom okolnosti nikada nije završila u konfiguraciji (koristim 9070xt).

Cijena sa forumaškim popustom: 200 eura (božićno je vrijeme pa da malo amortiziramo preskupi RAM).

Molio bih da mi se jave ljudi koji su na budžetu i doista slažu komp, a ne preprodavači.

8 godina
Re: [Prodaja] RX 9060 XT Sapphire Pulse 16GB
Poslana privatna poruka :)
13 dana

Isto poslao privatnu poruku

13 godina

Kartica je otišla kome sam procijenio da je potrebna.

Ono što ću reći je da sam razočaran javljanjem pojedinaca za koje pouzdano znam da su preprodavači sa njuškala.

Ostalima hvala na javljanju i sretno sa daljnjom potragom. Nadam se da vas ista neće odvesti osobama iznad.

16 godina
pavlovs_dog kaže...

Kartica je otišla kome sam procijenio da je potrebna.

Ono što ću reći je da sam razočaran javljanjem pojedinaca za koje pouzdano znam da su preprodavači sa njuškala.

Ostalima hvala na javljanju i sretno sa daljnjom potragom. Nadam se da vas ista neće odvesti osobama iznad.

Što si fakat očekivao da ti se takvi neće javiti?

Klasa optimist 

12 godina

Ja ću javno reči da sam se javio. Prodao sam neke kompjutere nedavno, da. Sebe uvijek izostavim od upgradea. Da sam ju ja dobio, vidjeli bi jednu RX 6600 na prodaju kroz koji dan za drugi PC. Na kraju nebitno, prodavač može prodat kome želi i za koliko želi, cijena je bila više nego fer i korektna, a kako je on sam znao ili procijenio, to nije na kraju naša briga.

Lijepo od tebe i sretan Božić i tebi kolega!

Kovačić
13 godina

Sretan Božić dečki. Sve najbolje.

4 godine
acmilan2 kaže...

Ja ću javno reči da sam se javio. Prodao sam neke kompjutere nedavno, da. Sebe uvijek izostavim od upgradea. Da sam ju ja dobio, vidjeli bi jednu RX 6600 na prodaju kroz koji dan za drugi PC. Na kraju nebitno, prodavač može prodat kome želi i za koliko želi, cijena je bila više nego fer i korektna, a kako je on sam znao ili procijenio, to nije na kraju naša briga.

Kad čovjek pogleda ono što se ne može skriti su tvoje poruke. Zadnje tri stranice tvojih postova su sve prodajem ovo, prodajem ono.

Lako je čovjek procijenio da si "u ekipi".

Sretan i tebi Božić ! 

合気道 五段 Me, myself and I
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2025 1:55 (Zaporožac).
12 godina
Zaporožac kaže...
acmilan2 kaže...

Kad čovjek pogleda ono što se ne može skriti su tvoje poruke. Zadnje tri stranice tvojih postova su sve prodajem ovo, prodajem ono.

Lako je čovjek procijenio da si "u ekipi".

Sretan i tebi Božić ! 

Pojedincima svašta već smeta. Najbolje da se obrišem s foruma...

Sretan Božić i tebi, ako ga slaviš.

Kovačić
16 godina

No, svaka ćas i slava...

Kad sam vidio poruku prvi put mislio sam da cimaš napaćeni narod, ali kapa dolje, pretpostavljam da si ju dobio pa ako imaš bolju ili ne trebaš bolju, si odlučio uzeti neke novce a nekome omogućiti da se ponovi...

Nadam se da si odabrao dobrog sretnika !

Svaka treća ti dala!!!

Ju je je? Je ju je!
20 mjeseci
Stric_Jura kaže...

Svaka treća ti dala!!!

Odlično 

4 godine
acmilan2 kaže...
Pojedincima svašta već smeta. Najbolje da se obrišem s foruma...

Sretan Božić i tebi, ako ga slaviš.

Kad vidim kakvih ima vjernika, ni ne slavi mi se.

Imaš u profilu 9060 Xt i ne znam po čemu si mislio da bi ju baš  ti trebao kupiti po toj cijeni ?!

Čitam da ne oskudjevaš ni ostalim komponentama.

Meni bi bilo neugodno se javiti, pored toliko potrebitih. 

合気道 五段 Me, myself and I
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2025 11:24 (Zaporožac).
12 godina

Ne vidim u čemu je problem za drugi PC da si kupim. Pa nisam ja obavezan nekome se pravdat, pogotovo ne nekim anonimusima na forumu.

Drugo ne radite nego zajebavate, tražite drugima greške i dokaze da ih možete omalovažavati i fino vrijeđati.

Shvatite da ste nebitni, doslovno nisam rekao ružan komentar niti ikome išta predbacivao, no uvijek dolaze neki padobranci i drugo ne rade nego zajebavaju.

Previše vas je ovdje, zato ovaj forum i propada.

Piši odgovore dalje kolko oćeš, ja se odjavljujem s ove teme, a autoru predlažem da zaključa da ne bude nepotrebnih komentara još i dalje...

Kovačić
5 godina
suspendiran
Prokletinja, ima ih previše posvuda..tu sam prije poklanjao hrpu novih hw stvari, ljudi nemaju obraza.
Sva sreca odlucio sam te stvari osobno donijeti da se uvjerim da je otislo pravoj osobi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2025 13:01 (Boris grozni).
14 godina

Hvala čast kolegi, odlična cijena 

10 godina

a jeste se.....

gdje je problem, covjek je ljepo napisao da ce prodati potrebitom, njegovo pravo je da izabere tko je taj, i po kojim kriterijima.

nisam se javljao, ionako nemam novaca, ali ako je otisla u prave ruke onda svaka cast

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice