Prodajem razne komponente koje više ne koristim.
AMD FM2+ combo: CPU AMD Athlon X4 760K (sa stock coolerom) + matična Gigabyte f2A88XM-DS2 + ram HyperX Fury 2 x 4gb DD3 1600 Mhz (sve ima kutije)
zadnje je bilo u pogonu 2021 i sve radilo.
cijena: 15€ ili ide u naturi za 2x 4pack Paulaner Original (ne pšenično) + random grickalice (slične ponude su prihvatljive i za ostalo)
Mini ITX kućište s postoljem (bijelo) s Artic F8 PWN ventilatorom, uz njega na poklon dajem GPU Sapphire HD 5570 1gb DD3, koja je korištena za display adapter u kućištu (bez kutije)
Cijena: 10€
Koolink SFX 85+ 350W napajanje za ITX kućište (s kutijom) - kupljeno 2021. i korišteno mjesec dana s gornjim komponentama u ideji da to bude media PC za dnevni boravak. U međuvremenu sam shvatio da mini PC za 100€ s amazona radi istu stvar s manje zauzimanja prostora, a smart TV praktički i to čini nepotrebnim. Uglavnom, cijeli taj build je bio fail jer sam htio iskoristiti stari FM2+ combo kojeg sam imao i potrošio pare na popratne komponente, a sve skupa sam gledao dva put netflix na tome.
Cijena: 25€
GPU Gigabyte GTX 1050 Ti 4GB
cijena: 25€ rezervirano
Intel i5-3570 tray (bez kutije i hladnjaka, samo CPU u plastičnoj zaštiti)
(kupljeno s aliespressa kao funkcionalno ali nikad testirano jer mi je propao plan s tim buildom pa nisam imao matičnu za testiranje)
Cijena: 5€ rezervirano
Patriot Viper 16GB DDR4 kit (2x8GB) 3200MHz - da bi bio stabilan na 3200MHz ja sam morao malo pojačati voltažu u biosu, odnosn default DCOP nije bio stabilan na toj frekvenciji u mom sustavu
Cijena: 15€ Rezervirano za kolegu
Primopredaja ZG/Križevci.