[Prodaja] Razne komponente

poruka: 3
|
čitano: 490
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
21 mjesec
[Prodaja] Razne komponente

Prodajem razne komponente koje više ne koristim. 

AMD FM2+ combo: CPU AMD Athlon X4 760K (sa stock coolerom) + matična Gigabyte f2A88XM-DS2 + ram HyperX Fury 2 x 4gb DD3 1600 Mhz  (sve ima kutije)

zadnje je bilo u pogonu 2021 i sve radilo.

cijena: 15€ ili ide u naturi za 2x 4pack Paulaner Original (ne pšenično) + random grickalice (slične ponude su prihvatljive i za ostalo)

Mini ITX kućište s postoljem (bijelo) s Artic F8 PWN ventilatorom, uz njega na poklon dajem GPU Sapphire HD 5570 1gb DD3, koja je korištena za display adapter u kućištu (bez kutije)

Cijena: 10€ 

Koolink SFX 85+ 350W napajanje za ITX kućište (s kutijom) - kupljeno 2021. i korišteno mjesec dana s gornjim komponentama u ideji da to bude media PC za dnevni boravak. U međuvremenu sam shvatio da mini PC za 100€ s amazona radi istu stvar s manje zauzimanja prostora, a smart TV praktički i to čini nepotrebnim. Uglavnom, cijeli taj build je bio fail jer sam htio iskoristiti stari FM2+ combo kojeg sam imao i potrošio pare na popratne komponente, a sve skupa sam gledao dva put netflix na tome.

Cijena: 25€ 

GPU Gigabyte GTX 1050 Ti 4GB

cijena: 25€ rezervirano

Intel i5-3570 tray (bez kutije i hladnjaka, samo CPU u plastičnoj zaštiti)

(kupljeno s aliespressa kao funkcionalno ali nikad testirano jer mi je propao plan s tim buildom pa nisam imao matičnu za testiranje)

Cijena: 5€ rezervirano

Patriot Viper 16GB DDR4 kit (2x8GB) 3200MHz - da bi bio stabilan na 3200MHz ja sam morao malo pojačati voltažu u biosu, odnosn default DCOP nije bio stabilan na toj frekvenciji u mom sustavu

Cijena: 15€    Rezervirano za kolegu

Primopredaja ZG/Križevci. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:54 (gss989).
20 mjeseci
Re: [Prodaja] Razne komponente

Piše primopredaja ZG/Križevci pa pretpostavljam da putujete tu rutu, jel može primopredaja Dugo Selo na putu, naravno koje god vrijeme Vama odgovara za DS.
Volio bih kupiti 1050Ti i 3570

21 mjesec
Re: [Prodaja] Razne komponente

Poslao sam pp za dogovor.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice