Napajanje stiglo, sve ok
As ga zamota u staru majicu 
Napajanje stiglo, sve ok
As ga zamota u staru majicu 
slusalice dosle.
pise u oglasu malo koristene,kao nove!! sve je ok sa njima samo su dosta koristene!!
toliko od mene.
slusalice su toliko nekoristene da se prasine nakupilo na njima, ocisti ih obrisi usisaj - meni se nije dalo - i bit ce kao iz ducana
slusalice dosle.
pise u oglasu malo koristene,kao nove!! sve je ok sa njima samo su dosta koristene!!
toliko od mene.
slusalice su toliko nekoristene da se prasine nakupilo na njima, ocisti ih obrisi usisaj - meni se nije dalo - i bit ce kao iz ducana
Pa zašto onda ti nisi to napravio, šta te nije sram slati drugima prljave stvari? To govori dosta o tebi.
jastuscici za usi zmazani kao i onaj dio koji dode na glavu, onaj dio gdje se pali/gasi mic par ogrebotina. da su malo koristene nebi tako izgledale.
al nema veze.. sve ok. bitno da su stigle i da rade. sve 5.
jastuscici za usi zmazani kao i onaj dio koji dode na glavu, onaj dio gdje se pali/gasi mic par ogrebotina. da su malo koristene nebi tako izgledale.
U njegovu obranu vidi se i na slici da je ovaj dio koji dode na glavu prljav. Jastucici se daju jako lagano skinuti i mogu se oprati, ovaj dio za glavu nisam siguran ali pogledaj. Ako ide skines sve i operes u lavoru ili bacis u masinu u vrecici/jastucnici s necim na manjoj temperaturi.
U njegovu obranu vidi se i na slici da je ovaj dio koji dode na glavu prljav. Jastucici se daju jako lagano skinuti i mogu se oprati, ovaj dio za glavu nisam siguran ali pogledaj. Ako ide skines sve i operes u lavoru ili bacis u masinu u vrecici/jastucnici s necim na manjoj temperaturi.
iskreno nisam ni gledao sliku. procitao oglas i to je to.ipak je i cijena bila ok s obzirom na stanje (daleko je to da se prodaju pod skoro nove).
Malo off ali, eto imao sam slična iskustva, sada s vrijednijim stvarima tražim prvo uplatu 100 kn da pokrije poštarinu ali onda je to ljudima nejasno zašto...
Meni je komp došao polupan, sad da li ga je lik razbio od bjesa jer me nije uspio sjebat ili su ga majstori u DHL-u uspjeli polupati ne znam, ali transakcija je bila rješena paypalom tako da mogu lovu povući nazad u roku od nekoliko mjeseci a mislim da prodavašč nije bio svjestan toga, sve se rasteglo ne na koji dan nego tri mjeseca i tek kada sam otvorio case na paypalu i njemu je skinuta lova onda se iscimao da pošalje paket, ali kažem poslano neosigurano, DHL neosigurane pakete osigurava na 500 eura, dok kod naše pošte lomljivo kao usluga više ne postoji...
Pošto je paket bio vrijedniji od 500 eura na kraju sam progutao polupano kućište od 200 eur i kada sam vidio da komponente rade kako spada izvukao najbolje što se može od svega. Sreća u nesreći što je sve bilo hlađeno vodom tako da nije bilo velike mase na socketu, a grafu je na mjestu držao hardtubing i filter za nećistoće koji je bio smješten ispod nje tako da ni grafa ni pcie slot nisu bili oštećeni. I da nedavno sam se raspitivao u pošti i na moje pitanje što u slučaju da naručitelj ne digne paket, a njega sam naveo da plaća poštarinu, žena mi je rekla da onda ja kao pošiljatelj nemam ni tih troškova.
Ja sam kupio zadnju stvar iz oglasa, hvala prodavatelju na dostavi.
slusalice dosle.
toliko od mene.
Koje slusalice? Ja ne vidim nigdje slusalice u oglasu.
u drugom oglasu (prodaja ostalo)