[Prodaja] Manli rtx 2080 OC zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.230
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Prodaja] Manli rtx 2080 OC

Garancija: 11.01.2022.
Bez zamjena
EDIT: 4500kn u zamjeni

4000kn za keš
Tvornicki klokana, 3 mala venta super tiha/hladna..

Video/slike - zvati na 098 730 75

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2020 18:36 (psihoroba).
6 godina
protjeran

jel bolje uzeti ovo ili 1080ti sa jos 4mj garancije za 3000kn?

15 godina
Re: [Prodaja] Manli rtx 2080 OC
ivan_iv kaže...

Pa ako ti nije problem dati vise love onda ova moja(+vise garancije), ako si na granici onda 1080ti...

Zavisi sta igras, na kojoj rezoluciji, itd itd

Da ne ispadne da nagovaram pogledaj ostale cijene na njuskalu moja je najjeftinija.

Za sve dodatno javi se na broj

Lp

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2020 16:18 (psihoroba).
12 godina
ivan_iv kaže...

Sta ti nije onda bolje kupit novu u ducanu rtx 2070 super koja je u rangu rtx 2080 ili rx 5700 xt ?

15 godina
njuskac kaže...
ivan_iv kaže...

Sta ti nije onda bolje kupit novu u ducanu rtx 2070 super koja je u rangu rtx 2080 ili rx 5700 xt ?

A jbg nemos tako gledat ...

Ova je klokana plus je jos klokas pa ce biti u ramgu 2080ti jel tako, ne a?!?!?

17 godina

Pa razlika 2070 super i 2080 nije tolika, to je istina.

Sory kaj ti spamam temu, ali "super" kartice su maltene "jača" klasa kartice po cijeni niže klase, to je bila ideja. Nije sve isto, ali gledajuć benchmarke, 2070 Super je unutar 3% od 2080, a nerijetko ista , ponegdje i bolja.

Ima čovjek novu grafu i ne brine se o tvojoj kraćoj garanciji i što si ti radio sa njom, te hoće li istu garanciju moć ostvarit.

Ja ne želim ubijat ove teme za prodaju, te znam da je tvoja na njuškalu najjeftinija, čak sam uvjeren i da je među jeftinijima na ebayu, ali to ne mijenja činjenicu da je nova 2070 Super i dalje bolja kupnja. Razliku u igrama neće ni osjetit, ne postoji ni jedan scenarij u kojemu je 2070 Super "taman tih nekoliko fps-a preslaba, a 2080 bi taman bila dovoljna".

Stock 2070 Super je egal sa stock 2080 , nadalje OC 2070 Super je tu negdje sa OC 2080. To nije ko 2070 vs 2080 gdje se davalo više novaca za 10-12% više performanse, već ovdje daješ pare za 0-3% i to na starijoj kartici sa cca trećinom garancije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2020 19:17 (Rhodin).
15 godina

NIJE OVO REVIEW KONTAS

Ali evo:

2070s vs 2080 obicna... nadodaj tvornicki klok + svoj 

Iskreno nisi tu da spamas temu, a ubije sa tekstom mislim sry al tako je.

Covjek je pitao za 1080ti i za ovu moju tu si trebao komentar ostavit ako vec ostavljas

Lp

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2020 23:58 (psihoroba).
17 godina

Pa upravo si potvrdio moju tvrdnju - osim u Battlefield 1, razlike nema.

Na 110 fps-a 5 simo tamo je svejedno i na FreeSync monitoru se ne osjeti, ostalo je unutar 2-3 fps-a, a govorimo o 80+ i također se ne osjeti.

Dakle 2070 Super sa 3 godine garancije, nova iz dućana je puno bolja kupnja od 2080 2 godine stara sa 1 godinom preostale garancije, po istoj cijeni.

Sory, ali tako je!

S time da ovaj tvoj primjer nije baš "cherry pickan" za 2070 Super, već obratno, vidio sam i puno gorih primjera za tebe i tvoju karticu, kao što sam rekao, gdje razlike nema, a i pojedini slučaj gdje se 2070 Super znao ponašati bolje.

Uzmi uz sve to da u svibnju nVidia ima reveal Ampere grafa i daju release date, pa očekuj da ako to bude kolovoz/rujan, potencijalni kupci će sve više htjet čekat takve datume i za iste pare dobit 20-30% jaču karticu, nego sada kupio ovu, rabljenu.

Ima još jedna tema, gdje kolega traži 9000 kuna za 2080 Ti rabljeni i rekli smo mu isto. Imate još koji tjedan/mjesec za prodat ovo. Možete držat sulude cijene, ili prodat. Kartica je vaša, imate pravo tražiti štogod želite za nju. Imate pravo i zadržat ju za sebe i reć "ne žuri mi se". 

No ovo nije oglasnik, ovo je forum. Kako ti imaš pravo prodavat, i tražit cijenu koju god želiš, tako i mi imamo pravo upozorit kolege da po istoj cijeni ima puno bolja kupnja.

Također prodaješ "Manli" karticu, koja je po meni isti klinac ko da prodaješ Palit ili Zotac ili Inno, koji se doslovce po tim cijenama nađu 3 venta 2070 Super OC na nabavi... nije da prodaješ EVGA ili kao kolega sa 2080 Ti neku "ultra mega super" ASUS Strix, navodno top na tržištu.

Ja sam svjestan da si platio puno više za nju, ali po ovoj cijeni ju na forumu nebuš prodal. Ne znam ni koju cijenu bi ti u ovom trenu preporučio, jer za 3.5k ju nebuš dal, oko 4 buš možda dobil, samo pitanje kada, ali 4.5k možeš zaboravit, naprosto nije realno.

15 godina

Moja je stara 8mjeseci.
Ovaj yt primjer ide na tvoju ruku, ima review klokana 2070s je losija od obicne 2080 nadodaj tvornicki klok plus svoj (150+).
Nekom je to bitno nekom ne, jbg ja gledam svaki fps da uzmem.
Ovo postaje glupost od posta sad moram nekako sve to obrisat i ponovo okacit oglas -.-'

Edit: znaci ipak me ubacujes u isti kos kao i onog levata sto trazi 9000+ zato sam popizdio, jel me kuzis?

Koji si ti K**** da mi jebes post NAJMANJU SAM CIJENU STAVIO OD SVAKOGA I NE PISE FIKSNO STA JE PROBLEM????

Covjek bi mozda i ponudio 4100  4200 pa bi osla ovako me spustas da moje dajem za 2000kn da bi ti/neko treci uzeo kupio preprodo jbg tako ispada

MANLi kartica je na guru ocenjena sa >90 % nemoj ubavivat u isti kos kad je nemas niti si ista imao od onih sto si nabrojao.

Edit 2:  To sto oni misle predstavit kod nas ce doci na kraj godine prvi modeli pa tek oni OC i ko zna koliko para ce biti, to niko ne zna pa cak ni ti. Kada dodje bice malo, nestat ce pa opet cekat nabavu tako je svake godine.

Nisu u pravu za forum/oglasnik.

Ovo su "mali oglasi, oglasnik" sta god, a ti imas poseban forum gdje se radi review kartica tzv tema koju gpu uzet bla bla

Znaci tvoja 1080ti vrijedi 1300kn, malo glupo jel da ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2020 13:23 (psihoroba).
15 godina
Molim admina da obrise komplet post da mogu drugi stavit.
Hvala
15 godina
Prodano
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice