[Prodaja] Intel i3 4330 + GIGABYTE GA-H81M-DS2V(so
- poruka: 90
- |
- čitano: 11.900
- |
- moderatori:
vincimus
Tebi ka vrsnom poznavatelju ga dajem za 600 kn. Samo mi je žao šta nisam napravio anketu da se moze izbrati koliko vrijedi roba.
Tako je! Zato sam i navodio primjere, ali me se bezočno oblatilo, svako tržište tako funkcionira, Btc je oko Božića vrijedio 20+ k dolara, a danas oko 7k.
Tako je! Zato sam i navodio primjere, ali me se bezočno oblatilo, svako tržište tako funkcionira, Btc je oko Božića vrijedio 20+ k dolara, a danas oko 7k.
Da ali primjeri ti nemaju veze sa vezom. Ponuda novog, ponavljam NOVOG hardvera koji je aktualniji, brži, sa garancijom i na kraju bolji košta manje, ponavljam MANJE od onoga kaj ti tražiš Na informatičkom, ponavljam INFORMATIČKOM forumu gdje su ljudi upoznati, ponavljam UPOZNATI sa satnajem ponude i potražnje.
Zato i postoji Njušakalo i cijene koje tamo prolaze i forumaška tržnica INFORMATIČKOG karaktera gdje takve cijene ne prolaze .
Jbg komponente su jos u dolasku pa se ne mogu opustiti uz gaming...
Moze malo pojasnjenje formiranja cijene, autor navodi kako je on fino situiran inzinjer, i po njemu to isto opravdava ovu cijenu, da ovo isto prodaje neki studos koji sljaka nocnu u mcdonaldsu da nadomiri razliku za neke jace komponente onda on nebi imao pravo staviti ovakvu cijenu?
Molim pojasnjenje rijeci stojim iza toga i oglasu, drugi ne stoje?
To neka produzena garancija u djiru ili? Ajde malo da razradimo ovaj slucaj
dosta ovoga
molim lock
Ono sto mene najvise fascinira da je nakon sto su mu cca dva tjedna ove komponente stajale na njuski, i naravno nisu se prodale jer i tamo treba vremena da naleti bas takva budala da to uzme po toj cijeni, odlucio staviti ovdje isto po toj cijeni,ocekujuci da na IT forumu naleti biser sa IQ <85 da to uzme... nemam ja nista protiv deranja budalasa na njuski ako se moze, ali ekipa koja ovdje stavi oglas uz oglas na njuski ovdje stavi napomenu da se forumasima moze dogovoriti oko cijene... a bas smatrati sve forumase za budale niti je lijepo niti pristojno, a o argumentiranju cijene autora ne treba trositi vise rijeci.
jbg, čovjek to jednostavno ne želi prihvatit
novo je pojeftinilo i postalo jače uz to
treba ga pustit nek čeka i mir
I kilo papra je ne znam prije koliko stotina godina vrijedilo kao kilo zlata, evo ja tebi prodam 100grama papra za 1000kn, dobar deal?
Ne bih ti dao ni 100 kn za to sad jer ne bih s takvim htio imati posla. Njuškalo kao neki faktor a 99% stvari precjenjenih što već i vrapci na grani znaju, ajd molim te... Daj si lockaj temu i ne sramoti se više, samo se zakopavaš dublje.
Vidim da se tu hini radi nekih stvari pa ću opet pokušati objasniti. Cijena na njuškalu je prije nekoliko dana (neću sad ulazit u detalje) promijenjena na 700 hrk i apsolutno je moja ovlast, stanja tržišta i procjene.
Imao sam ponudu za 600 hrk, a što se moglo provjeriti, kao i testirati muškost forumaša lava (valjda onaj iz Čarobnjaka iz Oz-a?) za 100 hrk, šta bi demantiralo vašu stručnost za procjenu komponenti. Ja bi priložio tzv. screenshot konverzacije preko whatsappa.
Također, pročitajte sve od početka i nemojte gušiti demokraciju foruma, nametati jednoumlje, sve je u skldu s pravilima.
P.S. ovi šta ne bi dali ovo ili ono, ili bi dali, neka nađu posao, zanimaciju i životu, stvore nešto, pa neka mi se onda obrate, do tada neka sanjaju na viralnim valovima.
Kud češ bolju zanimaciju od tebe
Ne pada mi napamet ulaziti u bilokakve egzibicije s tobom, a testiranje moje muskosti ostavljam drugim osobama, hvala Bogu nikakvih problema po tom pitanju nema...a ti nastavi s iskretanjem istine, zanemarivanjem objektivnih cinjenica i nastavi udarati po svom. Daleko ces dogurati, vidim da vec jesi dogurao s obzirom sto prodajes... Svi ti zavidimo, a pogotovo na razini intelekta koju pokazujes svakim postom ovdje
Tak tak samo daj još da se više smijemo. Možemo linkati i u temu humor sve ovo, njuškalo biseri su mila majka za ovo. Sad će kroz dan dva tu vjerojatno izmisliti da je prodao za 750-800 kuna.
Ma uzalud ti svi m2 i toliko para u džepu (yeah right) kad ti je u glavi očito žešći propuh Na krivom mjestu si mislio nekog sjebati, sad si ostao jeban. Uživaj
Ne pada mi napamet ulaziti u bilokakve egzibicije s tobom, a testiranje moje muskosti ostavljam drugim osobama, hvala Bogu nikakvih problema po tom pitanju nema...a ti nastavi s iskretanjem istine, zanemarivanjem objektivnih cinjenica i nastavi udarati po svom. Daleko ces dogurati, vidim da vec jesi dogurao s obzirom sto prodajes... Svi ti zavidimo, a pogotovo na razini intelekta koju pokazujes svakim postom ovdje
Tako je, možeš u prošlom BUG-u vidjeti koliko starih komponensti imam, a o tvom intelektu ne bih, ovako na daljinu spadaš točno u grupu koju sam opisao, lipo na Ryanair.com, karta za Dublin te čeka, bolje i to nego na forumu glumiti IT specijalistu (još se smijem).
A ovom forumašu sleazy ili kako već, ugodan ti dan, znas kako bi rekao legendarni Duke Nukem: "It hurts to be you."
Nadam se da ste zadovoljni mojim intelektom? I zamislite u koju grupu ljudi spadate kada ste kadri bez ikakve škole raditi psihološke profile ljudi.
Pozdrav
Mila majko ide brooooood.. .

Nemoj vriđat i govorit da nemamo škole, evo ja konkretno imam 4 razreda i knjige od petog.
Bolje bit i bez škole nego bez pameti

Nemoj vriđat i govorit da nemamo škole, evo ja konkretno imam 4 razreda i knjige od petog.
Bolje bit i bez škole nego bez pameti
Ti si napredan za neke ovdje.
Evo i ja malu maturu iz likovnog polozio, budes mi posudio te knjige iz 5.razreda
Evo i ja malu maturu iz likovnog polozio, budes mi posudio te knjige iz 5.razreda
Rodney Trotter jesil to ti Koji je od vas Del?
Pročitao ovo u cijelosti, majke mi ovdje je riječ o vrhunskom marketinškom stručnjaku... Još nigdje nisam vidio da ljudi kao argument u svoju koriste cijenu stana u Splitu nasuprot one u Osijeku, a mi razgovaramo o rabljenom hardveru. Jeba ga bog, njegov Intel je iSplita to mora vridit više nego neki jadni, socijalni primjerak iz Osijeka.
Ne mogu linkat al na pcexpert pijaci covjek je prodavo nekoliko dana g4560+h110m+8gb ddr4 rama za 1000kn i na kraju otislo za 950kn.
Prodavac tu nije stajao dovoljno dobro iza toga napisanog u oglasu pa zato tako slaba cijena, a i bit ce da je prodavac neki pomocni segrt a ne dipl.ing.
Da su bar ova dva ovjeta ispunjena otislo bi to za bar 1500
Pročitao ovo u cijelosti, majke mi ovdje je riječ o vrhunskom marketinškom stručnjaku... Još nigdje nisam vidio da ljudi kao argument u svoju koriste cijenu stana u Splitu nasuprot one u Osijeku, a mi razgovaramo o rabljenom hardveru. Jeba ga bog, njegov Intel je iSplita to mora vridit više nego neki jadni, socijalni primjerak iz Osijeka.
Pa normalna stvar sto se cudis, evo ide btc lagano gore, haswell prati u stopu
Sad ce sezona, lagani porast cijene stanova u ST i na jugu RH, sto nas tek ceka sa cijenama hw
Nečij titula, kao moja inženjerska, je krvavo stečena i nešto znači, iza nje stoji znanje.
'Prijatelju moj' da iza 'te titule stoji znanje' ne bi se prodavale po njuskalu komponente za 30 kuna.
Onaj tko ima znanje daleko vise para zarada za daleko manje vremena.
Ne zelim ulaziti u to, jel' imas znanje ili ne, vec samo kazem da je 'izgovor/usporedba' potpuno promasen.
Nečij titula, kao moja inženjerska, je krvavo stečena i nešto znači, iza nje stoji znanje.
'Prijatelju moj' da iza 'te titule stoji znanje' ne bi se prodavale po njuskalu komponente za 30 kuna.
Onaj tko ima znanje daleko vise para zarada za daleko manje vremena.
Ne zelim ulaziti u to, jel' imas znanje ili ne, vec samo kazem da je 'izgovor/usporedba' potpuno promasen.
Ne znam s kojeg si planeta, ali ja nemam srca baciti hw, uredno bi bacio hranu, robu, itd.,. ali hw ni pod razno. I znanje nije grancija naplate tog znanja niti sam to igdi spomenuo, govorim o struci, tako je to u državi, ali moraš znat plivat (šta da ti objašnjavam kako taksist zaradi više od doktora, konobar od programera, itd.?).
Koliko bump poruka pa zar se jos niko nije javio da ubode kombo za 700kn ?
Do sad si replicirao kad neko linka primjer drugih ponuda. Zakaj nisi na onaj primjer sa pcexpert ?
Mislim da je krajnje vrijeme da se ovo zakljuca i baci kljuc
Moderatori radite nesto :)