Prodajem navedene rame 100% ispravne
samo osobna primopredaja na području Zagreba
pm za više info
cijena 400kn
Prodajem navedene rame 100% ispravne
samo osobna primopredaja na području Zagreba
pm za više info
cijena 400kn
malo puno
Pa koliko je realna cijena?
pa dobio si realnu procjenu, koliko bi ti htio za 8Gb ddr3 rama???
280 kuna posto su dvije plocice.
280 kuna posto su dvije plocice.
točno, a tko želi samo jednu 150kn/kom...
prodano!
btw po toj cijeni ni lipe manje, pa vi pametujte nekome drugome...
prodano!
btw po toj cijeni ni lipe manje, pa vi pametujte nekome drugome...
ti se onda klošari negdje drugdje i svima dobro...
da li sam ja klošar koji ima rame i prodaje ih i traži realnu cijenu ili ti koji ih niti nemaš?
opće poznat si kao vrsni procjenitelj rabljenih stvari na forumu tako da tvoja riječ ipak ima neku težinu kad daješ svoju procjenu.
neda mi se iskreno više pisat po toj temi jer sam dobio drugi dan novce koje sam tražio....
da li sam ja klošar koji ima rame i prodaje ih i traži realnu cijenu ili ti koji ih niti nemaš?
opće poznat si kao vrsni procjenitelj rabljenih stvari na forumu tako da tvoja riječ ipak ima neku težinu kad daješ svoju procjenu.
neda mi se iskreno više pisat po toj temi jer sam dobio drugi dan novce koje sam tražio....
Novi RAM ddr3 1600mhz 4gb keks je dobavljiv za 250kn tako da ako si ti nasao budalu koja ce tebi platiti 200kn za rabljene bez garancije ne znaci da je to realna cijena istih
Sve OK za usporedbu cijena, ništa ne kažem, ali moram reći da se ti s linkova glede renomea proizvođača koji donosi kvalitetu i veći osjećaj sigurnosti i pouzdanosti svakako ne mogu porediti s RAM-ovima koje kolega prodaje.
Sve OK za usporedbu cijena, ništa ne kažem, ali moram reći da se ti s linkova glede renomea proizvođača koji donosi kvalitetu i veći osjećaj sigurnosti i pouzdanosti svakako ne mogu porediti s RAM-ovima koje kolega prodaje.
pa zato sam ja rekao, ADATA, PATRIOT, KINGSTON.... po 250 kn novi bez greške...