[Prodaja] Dell s2719dgf

poruka: 15
|
čitano: 1.277
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
[Prodaja] Dell s2719dgf

Prodaje se Dell S2719dgf . 1440p , 155hz, kupljen u 2. mjesecu 2019 godine. jamstvo jos 2 godine.

Primjerak je identican onome recenziran na pcmonitor . info , moze se pratit njihove postavke .

Prodaje se teska srca jer je monitor stvarno perfektan, no prelazim na 2 manja 24 inch fhd, s konja na magarca al takva je situacija.

cijena 1800kn

p.s. monitor se nalazi u Rijeci

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2020 14:40 (Djozaa).
15 godina
neaktivan
[Prodaja] Dell s2719dgf

Čuj, to je TN panel...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2020 21:25 (gnomisa).
15 godina
Re: [Prodaja] Dell s2719dgf
gnomisa kaže...

Čuj, to je TN panel...

Da, i?

Jesi vidio monitor uživo? Jer da jesi ne bi ovo pisao.
Ja ga jebem ako bi priprosti korisnik primijetio razliku.

Ekran nije idealan za prikaz crne i kontrast malo saka, ali generalno po ovoj cijeni, polovno nek mi netko nađe išta bolje.

OP, odlična cijena. Preporučim kolegama po par grupa whatsappa, sretno s prodajom.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
gnomisa kaže...

Čuj, to je TN panel...

Da, i?

Ekran nije idealan za prikaz crne i kontrast malo saka, ali generalno po ovoj cijeni, polovno nek mi netko nađe išta bolje.

OP, odlična cijena. Preporučim kolegama po par grupa whatsappa, sretno s prodajom.

Što i? Moraš bit jebeni slijepac da ne kužiš razliku između TN i IPS panela. I da, za te pare se nađe novi IPS od 27 incha, freesyncom i isto 4k reza. Jedino što ovaj ima 155Hz pa je pogodan isključivo i samo za FPS igre. Ostale igre plus sve drugo nikako ne odgovara. Nije mi cilj rušiti cijenu jer je ok obzirom koliko je novi. Kome odgovara. Della imam i ja i to IPS i jebeno su preskupi. Moj koristi LGev panel.

Iskreno nikad ne komentiram oglase jer ne želim bit pička i spuštat cijenu ali u komentaru je stavio da je "s konja na magarca" i da je monitor "perfektan".

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2020 12:03 (gnomisa).
15 godina
gnomisa kaže...
sudy_freak kaže...
gnomisa kaže...

Čuj, to je TN panel...

Da, i?

Što i? Moraš bit jebeni slijepac da ne kužiš razliku između TN i IPS panela. I da, za te pare se nađe novi IPS od 27 incha, freesyncom i isto 4k reza. Jedino što ovaj ima 155Hz pa je pogodan isključivo i samo za FPS igre. Ostale igre plus sve drugo nikako ne odgovara. Nije mi cilj rušiti cijenu jer je ok obzirom koliko je novi. Kome odgovara. Della imam i ja i to IPS i jebeno su preskupi. Moj koristi LGev panel.

Iskreno nikad ne komentiram oglase jer ne želim bit pička i spuštat cijenu ali u komentaru je stavio da je "s konja na magarca" i da je monitor "perfektan".

Prije ovog monitora sam imao U2715H. I znaš što se prvo primijeti razlika, ghosting i pixel inversion koji S2719DGF nema.

Ja nisam rekao da ja ne primijetim ili da ne postoji razlika. Čitaj s razumijevanjem.

Ovo što lupetaš da se za te pare nađe novi apsolutno nema veze. Što bi on sad trbeao staviti cijenu 1000 kuna da bi ljudi, kako kažeš "ne želim biti pička" bili sretni?
Novi dođe 2500. On ga daje za 1800, koja pička (da iskoristim tvoju riječ) materina tebi nije jasna? Komentiramo monitor S2719DGF i njegovu cijenu, to što ti laprdaš o drugim monitorima nema veze.

Koliko je korektna cijena i oglas, govori broj TU na njegov post. Ljudi koji su znali i vidjeli taj monitor, nisu požalili ni sekunde.

Na moju preporuku sigurno je 10ak ljudi kupilo taj monitor, što na forumu što RL prijatelja i nitko nije zažalio ni sekunde niti kune.

Druga stvar, drugi dio boldan. Pa upravo mu to i je glavni prodajni feature. Jer je to gaming monitor. Nećeš ga sigurno uzeti za video/photo produkciju ili ne znam koji drugi razlog.

Opet lupetaš.

Monitor je perfektan u tom cjenovnom rangu i ono što nudi, svrstava ga na Top10 monitora na amazonu. Prvi je što se tiče gaming 27"/1440p High Refresh Rate monitora.

Amazon uzimam kao relevantan jer pišu obični i prosječni korisnici, ne plaćeni oglasi i recenzije. Trebao bi i ti.

14 godina
protjeran
gnomisa kaže...

Novi IPS 27 inca u 2 k rezi i 144 Hz sigurno neces naci za manje od 2 k kuna i tu si skroz u krivu...Za ostalo se djelomicno slažem, ali ima i IPS svojih mana...

T.L. - za zahvalu udri hvala // WoT and pubg: tomo53nja
15 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
gnomisa kaže...

Novi IPS 27 inca u 2 k rezi i 144 Hz sigurno neces naci za manje od 2 k kuna i tu si skroz u krivu...Za ostalo se djelomicno slažem, ali ima i IPS svojih mana...

Nisam spominjao da takav ima 144Hz a bome i da bi gurao 144 FPSa na 4k u novijoj igri treba investirat i ne baš male pare u grafičku. BTW 144Hz ne izgleda baš dobro na IPSu iz više razloga...provjereno...

Ovog freaka neću ni komentirat, vjerujem da radi u Kodeksu ili di već...on je preporučivao TN Della. Baš Dell ima solidne IPS modele a TN i ne baš i nađu se sa takvom matricom za puno manje love a ništa lošiji. I kako nije bitno koliko što košta...daj molim te...Lik bi se svađao ali sad ide na jebeni ignore......

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2020 13:28 (gnomisa).
14 godina
protjeran
gnomisa kaže...

Onda krivo pises ili gledas...Dakle navedeni Dell je cisti 2 k, ne 4 k, i nije ni 144 Hz, nego 155 Hz...Za ove navedene uvjete neces naci IPS monitor za ispod 2 k kuna, amen...

Dalje, 144 Hz ne izgleda dobro na IPSu? Wat? 

Za ovo moras imati jako dobre dokaze, inace se dobrano varas jer ja trenutno imam ultra wide LG 2560*1080 IPS panel i igram se na 100+ Hz pa izgleda odlicno...

Na dalje, ovaj gore model je jako dobar za tu cifru i tu nema nikakve filozofije, jedan od boljih TN modela sa brzim odazivom i odlicnim refresh rateom...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2020 13:52 (Tomo53nja).
12 godina

Nece nac IPS, ali ce naci AMVA: https://www.nabava.net/search.php?q=samsung+jg50 Stoga taj Dell nije nesto, ali je ok s obzirom na novi. TN panel kao takav je jako dobar na Dellu da, ali npr. AMVA ima bolju crnu i bolje kuteve gledanja, IPS jos bolje. Evo recenzija ko se razmislja: https://pcmonitors.info/reviews/dell-s2719dgf/ Za kraj, Dell nema svoju proizvodnju panela, nego oduvijek koristi LG-eve panele, odnosno ekrane.

15 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
gnomisa kaže...

Onda krivo pises ili gledas...Dakle navedeni Dell je cisti 2 k, ne 4 k, i nije ni 144 Hz, nego 155 Hz...Za ove navedene uvjete neces naci IPS monitor za ispod 2 k kuna, amen...

Za ovo moras imati jako dobre dokaze, inace se dobrano varas jer ja trenutno imam ultra wide LG 2560*1080 IPS panel i igram se na 100+ Hz pa izgleda odlicno...

Na dalje, ovaj gore model je jako dobar za tu cifru i tu nema nikakve filozofije, jedan od boljih TN modela sa brzim odazivom i odlicnim refresh rateom...

Typo sam napravio u žurbi raprave i kasnije ispravio. 155 Hz je, 1440p, tako je. IPS sa tom rezom, 75HZ ima Phillips za 1800 kn ( i Dell za koju stoticu više) i jako je solidan monitor. Ima freesync.  Koliko znam LG sa 1080p ultrawide rezom i sa više od 100Hz košta preko 3 tkn. IPS je tromiji panel, nekad ima primjetan ghosting, light bleed i slični problem kod igranja su izraženij na 144Hz nego na 60Hz...i ne radi tak dobro kao TN na 144Hz (input lag, odziv itd.). Tek ovi noviji i skuplji 144Hz IPS modeli su vrlo solidni...ali koštaju preko 5 tkn...Puno ovisi i o vidu, ako nemaš savršen vid manje ćeš primjetiti nedostatke.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2020 15:24 (gnomisa).
15 godina
gnomisa kaže...
Tomo53nja kaže...
gnomisa kaže...

Typo sam napravio u žurbi raprave i kasnije ispravio. 155 Hz je, 1440p, tako je. IPS sa tom rezom, 75HZ ima Phillips za 1800 kn ( i Dell za koju stoticu više) i jako je solidan monitor. Ima freesync.  Koliko znam LG sa 1080p ultrawide rezom i sa više od 100Hz košta preko 3 tkn. IPS je tromiji panel, nekad ima primjetan ghosting, light bleed i slični problem kod igranja su izraženij na 144Hz nego na 60Hz...i ne radi tak dobro kao TN na 144Hz (input lag, odziv itd.). Tek ovi noviji i skuplji 144Hz IPS modeli su vrlo solidni...ali koštaju preko 5 tkn...Puno ovisi i o vidu, ako nemaš savršen vid manje ćeš primjetiti nedostatke.

I koga tu sad treba komentirati? Sam sebi skačeš u stomak bokte.

Naravno da sam preporučivao nešto što je dobro i što sam isprobao.
Za tvoju informaciju, radim u Ericssonu, ne u Kodeksu. A tebi kodeks forumske rasprave nije blizak pojam.

13 godina
neaktivan
[Prodaja] Dell s2719dgf

Da, da, i ja sam u potrazi za ipsom - 1440p, 144hz, 27'' - pa vidim cijene, spustim očekivanje na 75hz i iskaču mi proizvodi koji nemaju ni height adjustment do 2200kn. Navedeni Dell to ima, kao što ima i kupaca kojima ta kombinacija za tu cijenu odgovara, bez obzira što gnojnimiš o tome misli.

Uostalom čo'ek prodaje, ne traži mišljenje o proizvodu koji prodaje (za razumnu cijenu).

14 godina
protjeran
The_Fichek kaže...

Nece nac IPS, ali ce naci AMVA: https://www.nabava.net/search.php?q=samsung+jg50 Stoga taj Dell nije nesto, ali je ok s obzirom na novi. TN panel kao takav je jako dobar na Dellu da, ali npr. AMVA ima bolju crnu i bolje kuteve gledanja, IPS jos bolje. Evo recenzija ko se razmislja: https://pcmonitors.info/reviews/dell-s2719dgf/ Za kraj, Dell nema svoju proizvodnju panela, nego oduvijek koristi LG-eve panele, odnosno ekrane.

I taj Samsung je iznad 2k kuna skroo u svim trgovinama i nije bas blizu po dosta karakteristika navedenom Dellu (odaziv, refresh rate, svjetlina, itd itd)...O kutevima gledanja i crnoj boji bi se dalo raspraljat jer je to ipak VA matrica, a ne AMWA, neki nasi shopovi su krive karakteristike naveli...

gnomisa kaže...

Ok, ali i dalje je 2 k,a ne 4 k...IPS sa tom rezom i 75 Hz i Philips kao takav opet nije ni blizu navedenom Dellu, to je jednostavno neusporedivo pogotovo odaziv (1 ms ili 4 vs 8 ms ili vise) i refresh rate (75 Hz i 144 tj. 155), ni blizu, fulao si skroz...

Kosta da, ali tko je spreman platit za IPS panel tog refresha i odaziva od 1 ms ce platit i vidjet kako je to dobra slika, pa onda sve ove tvrdnje padaju u vodu jer si opet izgeneralizirao stvari o IPS panelima i 144 Hz...Tromiji panel, a clocka se sa 144 na 166 Hz i ima 1 ms odaziv?   Ne bi islo...Ajde da je to rekao Augi koji je mozda promjenio vise monitora nego netko gaca u zivotu, dalo bi se "povjerovat", ali u ovom slucaju nema govora...

Nemoj molim te usporedivat sliku na 60 Hz i 144 Hz jer to je usporedivanje krusaka i jabuka...Vid mi je na blizu i dalje dobar pa stoga i znam o cemu pricam, a i LG kojeg trenutno imam nije kostao bzvz vise od 6 k kuna sa IPS panelom, 166 Hz i 1 ms odazivom, pa ako nisi imao takav monitor onda nemoj generalizirati stvari kao i o ovom gore navedenom Dellu jer su neke stvari neusporedive...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2020 1:50 (Tomo53nja).
15 godina
neaktivan
[Prodaja] Dell s2719dgf

Nema smisla ponovno vodit ratove ips vs tn vs va, danas ni jedan panel nije savrsen i gleda se cije mane ti najmanje smetaju.

Meni ne gori pod nogama da se proda, ako neko dođe po nega super ako ne isto ok, ja ga i dalje koristim u kombinaciji sa 24g2u i pored tog 144 ips dell mi je i dalje primarni jer je meni osobno bolji.

Ali bi htio više mjesta na stolu i mislim da bi mi 2x 24 više pasalo.

Zato sam reko s konja na magarca. 

15 godina
[Prodaja] Dell s2719dgf

Van gluposti koje se ovdje pišu, ja imam isti...Za TN panel nemam ni jedne zamjerke, osim dubine crne. Boje su sasvim uredu nemam se zašto žaliti, jedino crna zna malo razočarati, ali veoma su rijetki slučajevi kad to primjetim. Nisu svi TN paneli isti, nije ovo TN koji ide u monitore od 600kn. 1800kn za ovakav 1440p 155Hz monitor je dobar deal, sumnjam da bi itko zažalio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2020 17:09 (Promster).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice