[Prodaja] Corsair TX850M zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.142
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Prodaja] Corsair TX850M

Kupljeno od kolege s foruma, a garancija do 19.4.2028. - vidljivo na racunu. Sve uredno radi, ja sam presao na 1000W. Kutiju vise nemam. Od dodatnih kablova: 2x molex, 2x SATA, 2x PCI-E (6 pin, 8 pin), 2x molex na 4 pin, CPU, 24 pin - sve na slici sto je.

Osobno preuzimanje u Dubrav ili slanje na vasu odgovornost.

CIJENA: 60EUR

Prodano.

Anything that can be connected, will be connected.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2025 10:53 (definho).
15 godina
[Prodaja] Corsair TX850M

bump

Saljem, ali na vasu odgovornost!

zabunom napisano da napajanje saljem, zasad napajanje ne saljem jer nemam kutiju i ne znam kak bi to uopce sigurno poslao, taj bump je trebao bit na Logi Superlight oglasu

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2025 21:51 (definho).
15 godina
[Prodaja] Corsair TX850M

ja bi možda uzeo da šalješ za ri......

17 godina
Re: [Prodaja] Corsair TX850M
definho kaže...

bump

Saljem, ali na vasu odgovornost!

zabunom napisano da napajanje saljem, zasad napajanje ne saljem jer nemam kutiju i ne znam kak bi to uopce sigurno poslao, taj bump je trebao bit na Logi Superlight oglasu

Pa vrlo jednostavno ga pošalji čovjeku, uzmeš u lokalnoj trgovini ili iz kontejnera nekog kakvu kutiju, zamotaš napajanje ako nemaš one zračne folije u neke reklamne novine  i ispuniš ostali prostor zgužvanim novinama da ne klati okolo i to je to.....kolega ti uplati 60e na račun i ti mu pošalješ tipa na Box now......nema tu filozofije, pa nije to 65 inch Tv

15 godina
[Prodaja] Corsair TX850M

tako je, vrlo jednostavno.

iz tog sam razloga i napisao zasad, jer mi se ne zuri i zelim dat prednost nekom tko ce to preuzet, eventualno pogledat i bez straha od natezanja (za 50-60 EUR) nakon toga da nesto ne radi, paket nije stigao ili nesto sedmo, a svi znamo da to ne bi bio prvi slucaj (nazalost i na ovom forumu) - dobra-losa-iskustva-iz-bol-forum-oglasnika

CIJENA: 50 EUR

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2025 10:09 (definho).
15 godina
[Prodaja] Corsair TX850M

zasad...... i ja sam zasad spreman kupiti to napajanje......

ali gledam i druge ponude... 

tako da zasad imaš moju ponudu.....

počeo mi kuckat vent na enermaxu starom 15+ godina...... išao zamjenit vent, a kad tamo kurčina....

enermax koristi neki njihov izum sa dva 12v rejla na ventu...... tako da ne paše ni jedan vent na njega....a neda mi se spajat vent na mb......

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice