Prodajem navedeni PSN račun, koji sadrži Elden Ring i Shadow of The Erdtree DLC.
BF cijena: 40€!
Nakon što vam pošaljem podatke za skidanje, na vama je da promijenite password i mail kako bi ja i vi bili mirni.
Prodajem navedeni PSN račun, koji sadrži Elden Ring i Shadow of The Erdtree DLC.
BF cijena: 40€!
Nakon što vam pošaljem podatke za skidanje, na vama je da promijenite password i mail kako bi ja i vi bili mirni.
A zato što se boje da ih netko ne prevari.
Par puta sam već htio prodati digitalni acc. što sam ja kupio, ali to teško ide.
U teoriji ti je i to upitno jer originalni kupac i nakon toga može vratiti svoj account tvrdeći da si ga hakirao, ali pretpostavljam da tko god se odlući i uživo naći s tobom je ipak pošteniji.
Imaš 16 godina account ovdje, pa je to vjv istina, ali oni koji misle zeznut nekoga tvrde istu stvar.
Deseci, stotine miliona, pa i mlijarde dnevno budu ukradene na istoj pretpostavci - neće valjda mene.
ček ti stvarno svaki dan bumpaš oglas?
BF cijena 40€!
Evo ti još jedan bump. Ipak je prošlo malo više od 24 sata od kada si zadnji puta bumpao ovako važni oglas. Da mogu, digao bih ga na front page BUG-a koliko je važan.
u temi 4 aktivna oglasa, 2 njegova, al bump je bump. :)
Evo da bumpam i kažem svoje mišljenje :)
Teško je to prodati....
Teoretski.....
Kupac promjeni mail i pwd. Ti nazoveš support veliš da ti je račun hakiran, daš im neke podatke (koje igre imaš na accu, kad je posljednja kupljena, zadnja 4 broja kartice) i vrate ti acc........
Ma ja se slažem s tobom. Nije ni neka lova u igri. Ali u posljednjih par godina postoji toliko faking prevaranata koji će te prevarit za 10 € , a ljudi nemaju za germu i još više su na oprezu.
Nisam želio stvoriti neku negativnu sliku o tebi kao prodavatelju samo sam iznio svoje mišljenje.
Ja za sve što znam da ću u nekom trenutku prodati kupim na disku . Ostalo sve točim na acc.