Evo i ja se odlucio na Upgrade mog kompa. Posto sam veliki fan Nvidia Surrounda/Eyefinitya trebam takoreceno dobre i jake komponente.
U vidu imam uzeti proc I7 3770k dakle ivy bridge uz to bi trebao i jednu Z77 maticnu plocu kvalitetnu i koja omogucava dobar clock recimo bar najmanje dvije 680gtx-ice bi trebalo biti moguce u sli spojiti na tu plocu. Molio bi i za preporuku memorije al nesto bolju/brzu minimalno 16GB naravno kvalitetnu. i da jos jedan dobar CPU cooler za navedeni proc.
Imajte u vidu da na te komponente koje preporucite budu spojene minimalno dvije gtx 680 tako da budu optimalne za te grafe.
Pisite dali je proc dovoljan i da nece biti usko grlo za dvije 680gtx takodzer bilo koja komponenta koju sam gore naveo.
Nadam se odgovorima od iskusniji forumasa i ljudi koji su u prilici posjedovati High end komponente i koji znaju o cemu se govori.
Takodzer znam da bi mogao otici u ducan i sve najskuplje pokupovati i reci to je to. al ipak hocu poslusati misljenja vas forumasa. od prilike znam sto valja i sto je zadnja tehnologija al su ipak par misljenja bolja od jednog pogotovo dok se radi o vak slozenim i skupim konfiguracijama.