ev vako gorii glavaaa ljudi,dizao sam ovakvu sličnu temu..napokon su starci pristali da mi uzmu konfu od 10.000kn..samo imam jedno pitanje i nek mi na njega odgovori neko ko je 100% siguran,da li na pliču GA-790XTA-UD4 može da sjedne Kingston HyperX 2GB 1600mhz,znači nek mi odgovori stručno lice il onaj ko je milijardu posto siguran.HVALA UNAPRIJED
Ovaj ram na ovu ploču
- poruka: 19
- |
- čitano: 2.217
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pomagajte ko boga vas molim
što ste bezobrazni ?
da taj ram ide na tu matičnu ali nisam 100% siguran XD
i ako kupujes konfu za 10k kn zast ne uzmes i7 procesor
druže aj sam iz bosne sad sam zvao adm i nemaju podršku za visa kartice a ja nemam kešovine jer nisam bogat...u bosni je sve skuplje pa sad u 10.000kn ubacujem phenoma 955,HD 5870,4GB DDR3 1xxx ??? HDD 750GB
samo me muče ova matična..
druže aj sam iz bosne sad sam zvao adm i nemaju podršku za visa kartice a ja nemam kešovine jer nisam bogat...u bosni je sve skuplje pa sad u 10.000kn ubacujem phenoma 955,HD 5870,4GB DDR3 1xxx ??? HDD 750GB
probaj iz linksa
a matična ti podrzava ramove do 1800 mhz tako da nek te ne muči
probaj iz linksa
a matična ti podrzava ramove do 1800 mhz tako da nek te ne muči
ma ne znam ja to piše da podržava ddr3 1066/1333/1866+ sad se bojim da ovaj 1600mhz nije preskočen
imali neko stručniji
aloooo
Dobro čovječe aj se malo smiri i ne lupaj milijun postova za redom, doć će netko i pomoć će ti.
Onaj fajl ne moreš otvorit u Wordu jer je PDF dokument - za njega ti treba Adobe Acrobat Reader ili Foxit PDF reader.
BTW, memorija će raditi.
Može li ova memorija:Memorija DDR3 Kingston Hyper X 1600MHz
na ovu matičnu:ECS P55H-A2 (1.0)
i možel se na nju prikopčat SATA hdd
thx unaprijed
ev vako gorii glavaaa ljudi,dizao sam ovakvu sličnu temu..napokon su starci pristali da mi uzmu konfu od 10.000kn..samo imam jedno pitanje i nek mi na njega odgovori neko ko je 100% siguran,da li na pliču GA-790XTA-UD4 može da sjedne Kingston HyperX 2GB 1600mhz,znači nek mi odgovori stručno lice il onaj ko je milijardu posto siguran.HVALA UNAPRIJED
to bi ti moralo ici 100% ak ide vise od 1600 Mhz onda ide i 1600....:D
Može li ova memorija:Memorija DDR3 Kingston Hyper X 1600MHz
na ovu matičnu:ECS P55H-A2 (1.0)
i možel se na nju prikopčat SATA hdd
thx unaprijed
da taj ram ide na tu maticnu i moze se prikljuciti sata hdd...
ova matična ti je za i5,i3,i7 procesore a rekl si da bus amd-a kupil??
aaaa oke i ja bi isto tako odlucio...:D
btw kolko dodje ta maticna?
to je oko 700kn imas i bolje za te pare:npr ova
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3165