imam budzet od 1200 kn . i neznam sta da uzmem .pa bih molio za savjet. znaci samo maticna i proc .sta je sada najbolje za uzet?
Novi proc i maticna
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.435
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ADM:
Gigabyte MA770-UD3 , AMD 770, S. AM2+, 6xSATA RAID,DDR2 1066/800
Procesor AMD Athlon II X4 620, socket AM3, BOX , 2Mb cache, 95W
1.218,55Kn
Mozeš slobodno ovo Uzet neš požalit :D
a taj procesor jeli on brz? mislim na to jer ima samo 2mb cache?
A 4 jezgre na 2,6GHz zanemaruješ LOL
Uostalom šta ti bolje možeš uzet za te pare, još i prigovaraš. Quad i prosječna matična za 1200kn, prije je quad na 2,4Ghz koštao 2000kn čovječe.
Uostalom šta ti bolje možeš uzet za te pare, još i prigovaraš. Quad i prosječna matična za 1200kn, prije je quad na 2,4Ghz koštao 2000kn čovječe.
oprostite nisam dugo bio na portalu jer mi je procesor izgorio i tako da nisam u ttoku.znaci best buy je ta maticna i taj procesor? i jos nesto ci uzmem tu maticnu i procesor hoce li moje napajanje izdrzati??
Ovo je trenutno BEST BUY, za te pare dobivaš Ultimativnu i kvalitetnu mašinu koja ce žderat sve programe i igre s tim da sa grafom ne ideš ispod ATI4850 ili GF9800!
oprostite nisam dugo bio na portalu jer mi je procesor izgorio i tako da nisam u ttoku.znaci best buy je ta maticna i taj procesor? i jos nesto ci uzmem tu maticnu i procesor hoce li moje napajanje izdrzati??
a hoce li moje napanje izdrzat maticnu i cpu.napajanje je no name od 500w,???
ja bi ti preporucio ovu maticnu http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=6684
procesor trojezgreni http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010881 ima L2 512kb x3 i L3 6 mb a napajenjae mozes uzeti za 300-400kn kvalitetno napajanje