Nema signala na ekranu, matična ili grafička?

poruka: 4
|
čitano: 2.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem!!

Dakle imam jedan stari komp. AMD althon neznam koji jer sam ga tek neki dan uzeo, ploca GA-7s748, 1 gb rama, hdd 80 gb, graf. 9600se. E sad sve sam kablove stavio kako treba na plocu hdd itd. Ali kad ga upalim nemam nikakvog signala na ekranu nista ne reagira do cega bi to moglo biti? prijatelj mi kaze da je maticna ploca crkla ali ja ne vjerujem jer sve radi ventilator na procesou se vrti i na grafickoj neznam u cem je problem. probo sam graficku na svom compu radi. Prijateljev comp isto tako nista nije baco na ekran a nekad upali, moj nece nikako ?? A kad ga upalim nakon 5 minuta rada se ugasi sam i mozes ruku oprziti od procesor kako je vruc.

Molim pomoc ako znate sta je !!!  Mršti se

Hvala unaprijed !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem!!

Opet vi s tim glupim nazivima teme! Ljudi moji pa smislite naslov teme koji opisuje vaš problem prije nego je otvorite, što vam je to tako teško! Što bi bilo kad bi sve teme imale naziv: Problem!!

Stani ne razumjem, kako ti rukom možeš dodirnuti procesor? Skidaš hladnjak?

Možda ti je monitor krepao, probaj priključi drugi comp. na njega!

Kad kažeš da grafa radi, a ne čuješ nikakvo bipkanje?

Monitor 99%

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 11:36 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Problem!!
Bellatrix kaže...

Opet vi s tim glupim nazivima teme! Ljudi moji pa smislite naslov teme koji opisuje vaš problem prije nego je otvorite, što vam je to tako teško! Što bi bilo kad bi sve teme imale naziv: Problem!!

Niti ti se ne ponašaš puno bolje od njega - ubuduće prijavi poruku, a ne komentiraj javno! Što bi bilo kad bi za sve propuste ljudi svi reagirali na isti način?

Dakle ljudi - prijavljujte poruke i moderatori će reagirati - upozoriti, dati karton, promijeniti ime temi...

Domagoj
16 godina
neaktivan
RE: Problem!!
Bellatrix kaže...

Stani ne razumjem, kako ti rukom možeš dodirnuti procesor? Skidaš hladnjak?

Možda ti je monitor krepao, probaj priključi drugi comp. na njega!

Kad kažeš da grafa radi, a ne čuješ nikakvo bipkanje?

Monitor 99%

Sory zbog naslova bit ce bolje drugi put  Osmijeh . A sto se tice compa ne skidam hladnjak nego kad dodirnem ona reberca tj. pasivni hladnjak jednostavno nakon 5 minuta rada comp se sam ugasi. A monitor je uredu to je 100% neznam do cega bi moglo biti da je maticna crkla nebi ga nikako mogao upaliti valjda  Izlanuo se.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice