Koju maticnu za Phenoma 955? zaključana tema

poruka: 55
|
čitano: 5.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Koju maticnu za Phenoma 955?

Hmm

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koju maticnu za Phenoma 955?
samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
16 godina
neaktivan

990 svakako. Rečeno ti je već, best buy za svoju cijenu i performanse. ;)

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Također ti i ja preporučam 990XA-UD3,trenutno best-buy AM3+ matična i ima sve što ti treba.
Imam je već oko mjesec dana i nemam nikakvih problema s njom. 

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1878407
14 godina
protjeran

Sused ne zezaj se vec si narucio nema sad odustajanja !

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ma narucio sam ja vec 990xa nego sad me mutite s tim da 970 ima isti chipset a i bulldozer ti si mi sam reko da se moze u biosu namjestit da i 970 podrzava SLI i CF, tako da ispada da su to skoro iste ploce a 970 je 120 kn jeftinija tako da se dvoumim sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Ma narucio sam ja vec 990xa nego sad me mutite s tim da 970 ima isti chipset a i bulldozer ti si mi sam reko da se moze u biosu namjestit da i 970 podrzava SLI i CF, tako da ispada da su to skoro iste ploce a 970 je 120 kn jeftinija tako da se dvoumim sad.

Ako si naručio, gotovo je... (?)

samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
14 godina
odjavljen

Lako ja odustanem nije to problem {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Eto ja imam 970A-UD3 i nemam baš nikakvih problema, istina i je da je hladnjak jako blizu memoriji (5-6mm), al funkcionira!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima razlike

990xa 990xa
970a 970a
Ofc.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pa znamo da ima razlike LOL, mate ima jedan ovdje jedan mate i full je antipatican i prgav mulac, zato na forumu sve mislim da si ti taj ... Sorry

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da ali covjek je rekao da ploca podrzava CF i SLi i da je skoro isto, ali osobno na x4 propusnost drugog slota ne bih išao graditi nikakav multiGPU sustav.

Ofc.

0 0 hvala 0
14 godina

Pozz ekipi,imam 970a-UD3,i na njoj phenoma II 955.Za probu OC phenom je isao na 4.1GHz bez ikakvi problema bez dizanja voltaze.Ploca ti na defoultnim postavkama podigne voltazu proca na 1.4V.Ako ces ga koristit na stock frekfenciji onda samo spustis napon i peglaj.(kao sto sam napravio)

A vjerujem da su i 990-ke odlicne.

Isto sam se dvoumio kad sam kupovao plocu.Kupio sam jeftiniju,jer ne mislim koristit cf ili sli.

Koju god da kupis neces pogrijesit.

Prije gigabyte 970a-UD3,imao sam asus M4A77TD pro.Na asusici sam ima problema sa DDR III memorijom.Koliko sam citao o tome po stranim forumima Asusice znaju zezet kad je u pitanju dual channel.

Sad nemam nikakvih problema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 20:27 (tadic).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Dino.Randic kaže...

Lako ja odustanem nije to problem {#}

Ako misliš stavljat dve grafe u multi GPU sustav, onda uzmeš 990, a ako nemisliš onda 970. To je tako jednostavno !!

15 godina
protjeran

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=970%20Extreme4&cat=Specifications

Jedina 970 ploča sa 8x/8x. Dakle u principu 990X ploča... 

990FX/990X/970 su isti chipseti, samo je u čipu rezan broj PCI-E linija.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 1:23 (Don Kihoty).
14 godina
protjeran

E moj Don, možeš prodavat te ploče forumašima ali mojim susjedima neces ! Dino tvoja je 990XA-UD3 i Točka !

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

E moj Don, možeš prodavat te ploče forumašima ali mojim susjedima neces ! Dino tvoja je 990XA-UD3 i Točka !

Ajde reci sto fali ASRockici? Samo nije 8+2, a nece mu niti trebat ako nece clockat.

Ofc.
14 godina
protjeran

Šta fali, dobro ja znam a i znam par osoba koje su trenutno i jedva čekaju preć sa toga, a i ajmo Dino dali ti biš uzeo asrock, znači gubiš OC koji si htio, i još neke sitne detalje ...

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Sutra idem po gigu 990xa ud3 i tocka, nikakve asrock mi nisu na pameti!!!

Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
protjeran
Bulldozer kaže...

Pa i sam imaš ASRockovo "smeće".

Kažeš djeci "ne drogirajte se" a sam konzumiraš i dilaš drogu.

Dino.Randic kaže...

Ne pristaj na rev1.0, čekaj rev1.1 ili 1.2 koje imaju LLC sklop.

Or may God help You with that vDrop..

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
odjavljen

Ljudi ja imam doma vec sve dijelove i to ceka radi toga sta sam vratio maticnu jer mi je bio ono problem s ramom tako da nemogu cekat, a vi isto najprije svi uzmi 990 ud3 sad odjednom ona nevalja budite realni i recite sta je bolje a ne sad tu svatko svog konja hvali jer ima asrock ili gigu!!!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nemam koristi niti hvalit nekog proizvodjaca niti kudit.Samo iznosim svoja iskustva sa nekima od njih.

Ne bih se slozio sa izjavom da je ASRock smece. Koristio sam asrock do prije pola godine i bio sam zadovoljan.Nikakvih komlikacija,pa tako ako se odlucis i za ASRock neces se pokajat.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Dino.Randic kaže...

Stani malo, ti si sam napisao kao fol da je to jedina ploča koja ne vDropa, ali zanimljivo ja sam imao i 970a-ud3 i 990xa-ud3 i radio na 990fxa-ud5 al ja nisam imao problema, LLC mi tolko treba ono uvau, jadnik sam da mi treba, svako ko se bolje kuži mu netreba LLC, ko i blesavi UEFI, samo ti imaš probleme a AsRock u nebo gledaš a ostali u zemlju ....

16 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...
Dino.Randic kaže...

Stani malo, ti si sam napisao kao fol da je to jedina ploča koja ne vDropa, ali zanimljivo ja sam imao i 970a-ud3 i 990xa-ud3 i radio na 990fxa-ud5 al ja nisam imao problema, LLC mi tolko treba ono uvau, jadnik sam da mi treba, svako ko se bolje kuži mu netreba LLC, ko i blesavi UEFI, samo ti imaš probleme a AsRock u nebo gledaš a ostali u zemlju ....

Oprosti ali dosadan si i ti sa već svom tom opremom koju imaš a i "Don" sa diskriminiranjem Gigabyte-a, jednostavno najisplativija AM3+ ploča je Gigabyte 990XA-UD3, i ima tema o njoj i tamo nek autor pročita sve što ga zanima, a što se tiče "Don-a", vdrop je gotovo ne vidljiv jer overvolt-a pomalo!? {#}

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice