Koji quad da uzmem???

poruka: 77
|
čitano: 6.673
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Koji quad da uzmem???

Tocno to više da ne gubimo vrijeme uzimam q6600 probat cu ga naci za 500-600kn sed može na njuškalu se za takvu otprilike cjenu prodaju a mogu probat i na forumu HVALA PUNO al koji cooler sad da uzmem da ga dignem na 3 ili 3.5ghz više mi i netriba :))))) jel oni koji sam naveo dovoljan ili coolmastera neki skuplji :)))) ?????

14 godina
neaktivan
stipko320 kaže...

Tocno to više da ne gubimo vrijeme uzimam q6600 probat cu ga naci za 500-600kn sed može na njuškalu se za takvu otprilike cjenu prodaju a mogu probat i na forumu HVALA PUNO al koji cooler sad da uzmem da ga dignem na 3 ili 3.5ghz više mi i netriba :))))) jel oni koji sam naveo dovoljan ili coolmastera neki skuplji :)))) ?????

S tim Contacom 16 se nećeš usrećit po pitanju OCa... Rađe se protegni na bolje, tipa polovni Mugen 2/Hyper 212+/Zalman Performa i puknut ćeš proc na 3+GHz bez po frke.

Tko pod drugim jamu kopa ... brzo će se umoriti.
13 godina
neaktivan

Šta misliš o ovome na akciji je i dobar mi se cini evo link : http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=05090303&id_artikl=050.903.185

14 godina
neaktivan
stipko320 kaže...

Šta misliš o ovome na akciji je i dobar mi se cini evo link :  http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=05090303&id_artikl=050.903.185

Ma nije Bog zna što, preporučam ti ovu elegantnu zvijerku. Taj hladnjak ide ko lud jer je fenomenalan, požuri dok ga još ima.

13 godina
neaktivan

Ja sam ti iz Splita on ga vise nemaju u Splitu dali šalju poštom ???

13 godina
neaktivan
Koji quad da uzmem???

Vidio sam šalju poštom uzet cu :)))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stipko320 kaže...

Vidio sam šalju poštom uzet cu :)))))

Bit ćeš prezadovoljan.

13 godina
neaktivan

PREDOBRO jel to ovaj sa video 

kloknio je q6600 na 3.8ghz i na full loadu ima 36c to je nemoguce 

14 godina
neaktivan
Koji quad da uzmem???

imao  Q9400  koji se na istom kloku nicime nije razlikovao od skupljeg 9550.. u 3dmarkovima i sl je bio gotovo identican rezultat.. ako mozes do njega kako odlicna kupnja.. i proc papri def ekipu sa phenom2 x4 procevima .. potrazi bencheve po 3d mark 06 i vantage ako ti se da..

xfact
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stipko320 kaže...

PREDOBRO jel to ovaj sa video 

kloknio je q6600 na 3.8ghz i na full loadu ima 36c to je nemoguce

Nije to taj, radi se o nešto boljem Xigmatek-ovom Balderu.

Dići ćeš na 3+GHz Q6600 bez ikakvih problema s ovom Gaiaom, inače hladnjak ima bez sumnje najbolji omjer uloženo/dobiveno.

13 godina
neaktivan

HVALA ti puno sad cu ubzo uzeti taj hladnjak predobar je :)))))))

13 godina
neaktivan
Koji quad da uzmem???

Nema veza vazno je da je na 3ghz ili 3.5 ghz quad to ce mi dobro dici preformanse tnx {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji quad da uzmem???

Odlicnu sam ponudu našao quad qx9775 sta mislite o ovom procesoru i gdje nabaviti matičnu koja podržava soket 771 ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji quad da uzmem???

pa to je dobar procesor (pretpostavljam njuškalo) ali taj socket... teško... za takav problem je ebay rješenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji quad da uzmem???

Jeste njuškalo samo 500kn al vidio sam da je to procesor gdje se može kao i graficke kartice sli hahahaha da ima dva takva procesora al malo sam cacka skupe su te maticne ili ne i dali mi može raditi sam sa jednim procesorm ili moram imati dva ???????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji quad da uzmem???

mislm da bi mogao jedan raditi, te ploče i socket su serverske zato ide više procesora, ali definitivno ne ići na serversku ploču

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 21:11 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji quad da uzmem???

Pa to je poklonjeno 500kn za quad 3.2ghz extreme  i još je vrhunski kloker i još mogu ak mi bude malo još jedan metniti pa to je odlicno al ima li kod nas takvih ploca jer nisam nikad perko ebay naruciva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stipko320 kaže...

Pa to je poklonjeno 500kn za quad 3.2ghz extreme  i još je vrhunski kloker i još mogu ak mi bude malo još jedan metniti pa to je odlicno al ima li kod nas takvih ploca jer nisam nikad perko ebay naruciva.

pa je, stupi u kontakt s osobom s  pločom pa vidi koliko bi tražio za nju... pazi jel ploča ima sve potrebne utore tj. da bude skulltrail d5400xs

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 21:16 (igy).
13 godina
neaktivan
Koji quad da uzmem???

mozda je to opet malo previše dati i za maticnu još pa ce me dobro doci , sta misliš o ovoj ponudi covik daje i hlađenje http://www.njuskalo.hr/procesori/intel-core-core-2-extreme-qx6850-quadcore-soc-775-oglas-4293107 ili o ovoj malo jeftinijoj varijanti q6600 covik daje hlađenje s kojim ga je na 3,2ghz digao evo link http://www.njuskalo.hr/procesori/intel-core-2-quad-processor-q6600-oglas-4153231 pa ti mi kaži šta da uzmem dali je bolje platit malo više za ovi extreme!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa nećeš valjda dat 1000 kn za 5 godina star cpu ???? Pa kupiš si par mjeseci star Phenom II X4 BE koji ide ziher na 4.0Ghz i ploču polovnu za 1000 kn !!!!

13 godina
neaktivan
Koji quad da uzmem???

neisplati mi se kupovati nova maticna prvo to i drugo ak uzmem ovi cpu za 1000kn dobivam i hlađenje koje dođe 200kn proc 800 kn i još se dobro kloka ovej cpu bolje to nego dati 500-700kn za q6600 !!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji quad da uzmem???

I ja nevolim amd ja sam za intel samo da to znaš!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa jesi ti malo bolje pogledao kakav je to hladnjak ??? Taj hladnjak je kategorija stock hladnjaka i nevrijedi više od 50 kn !!! Dat 1000 kn u današnje doba za 3 generacije star CPU je (bolje da nezavršim misao ) blesavo, za tolike pare možeš kupit dvostruko moćniji X6 Phenom skoro je totalno smiješno. Ti trebaš stavit oglas ili tražit da kupiš q6600 ili q8xxx za maximalno 600 kn ,a ovo sve je sumanuto. Pa ja nevjerujem kad vidim da tipovi prodaju jedan q9xxx za 1300 kn star 3 godine !!! Pa to da nje smiješno bilo bi jdano. Sačuvaj Bože kakvih sve ima bisera.

15 godina
neaktivan
Koji quad da uzmem???

pokusaj naci q9400, clockaj ga na 3.0 i miran si...od q9550 ili q9650 ima samo manji cache, koji ti nije toliko bitan, a ostalo je sve isto

ali razlike izmedju q6600 i q9xxx serija ima, i to malo znacajnije..

q9550 pa nadalje su inace precijenjeni, uvijek bili, zato ciljaj na q9400, a i sa tom plocom i onako sumnjam da ces bit sposoban clockat preko 3Ghz, ako uspijes onda si sretan, jer taj chipset nije nikako za clockanje

edit: q9xxx serija ima finiji proizvodni proces od q6600 i malo manje trose, tako da ti nece trebat nikakav cooler za 3.0Ghz, i vjerovatno ces ga lakse clockat nego q6600, inace razlika u sirovim performansama nije toliko znacajna, posebno ne u igrama

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 22:02 (ismar89).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji quad da uzmem???

Dobro necu reci hadnjak nije nešto all okk i procesor je premocan je star al je on još dosta jak i usporedba jedan x6 kako ti kažes je nov 1200kn 6 jezgre a jedan i7 extreme 6 jezgre dođe nov 4000-7000kn i to vec govor koliko je skup i jak i kvalitetan ja bi ga uzeo da imam 7000kn lol :)))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji quad da uzmem???

ako će uzimati q6600 i klokati također mu treba hladnjak i to je investicija od bar 700kn (ako procesor nađe za 500) + mogućnost da ga digne iznad 3.0GHz uz pristojnu ploču što njegova baš i nije

i još reputacija q6600 koji se ne snalazi s novim grafama

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 22:05 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Tvoje su pare pa ih troši kako god hoćeš. Ja ti samo pokušavam dat savjet da ih nebacaš bezveze. Ako ti je cilj gaming (a pretpostavljam da je, bilo koji quad sa taktom od 3.0Ghz je dobar). Dat više od 500 do 600 kn je bacanje novaca na staru tehnologiju, lai ti rako kako hoćeš{#}.

13 godina
neaktivan
Koji quad da uzmem???

Uzt cu onda q6600 za 600kn i hlađenje za 300-400kn kvalitetno i dobro da ga mogu dignit na 3ghz ili više koji da sad uzmem za tu lovu da ga mogu dobro dobro dignit :)))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji quad da uzmem???

točno njegove pare, ja bi radije uzeo q9650 box za 1000kn nego q6600 i hladnjak za 700kn (u najboljem slučaju)

zašto? 65nm vs 45 nm, 8mb L2 vs 12mb L2, overclock koji mora biti značajan da bi došao do 3GHz i to na već boljoj ploči

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ma daj uzmi nekog malo korištenog Phenoma II X4 ili X6 i neku polovnu Asrockicu i za 1000kn imaš puno noviji i bolji komp od C2Q starog 3 godine
robimarko@gmail.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice