Isplati li se zamjena?

poruka: 13
|
čitano: 1.148
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Isplati li se zamjena?

Pozdrav,

Ovako, sada imam Athlon 64 dual core 5000+ black edition, a jedan kolega mi nudi za 600kn novi athlon phenom nezna točno koji model...kaze da je na 2ghz!? i da je u ducanu 900 i nesto kuna.

pa me zanima jel se isplati to?? sutra cu saznati tocan model proca....

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 22:43 (lars82).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Isplati li se zamjena?
lars82 kaže...

Pozdrav,

Ovako, sada imam Athlon 64 dual core 5000+ black edition, a jedan kolega mi nudi za 600kn novi athlon phenom nezna točno koji model...kaze da je na 2mhz!? i da je u ducanu 900 i nesto kuna.

pa me zanima jel se isplati to?? sutra cu saznati tocan model proca....

Kad saznaš model procesora onda bumo dalje... U tom cjenovnom rangu ima dosta phenoma. Vezano za mhz... vjerovatno se radi o GHz

Kublach
15 godina

evo sutra cu saznati model... ispravio sam mhz u ghz..greska kod tipkanja.....

15 godina

evo konačno saznao model.

AMD X4 PHENOM 9350E

16 godina
neaktivan
Isplati li se zamjena?

Ako ga kupiš dobiti ćeš quad skoro besplatno (u pola cijene). No s druge strane imaš skroz ok proc u kompu, koji se plus to black edition.

Mislim da tvoj sadašnji proc može trenutno dati više u igrama (osobito ako si ga clockao), no quad je brži u svakodnevnom radu i multimediji.

Ako ti nije frka dati 600 kn uzmi ga.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ok thanks. a koliko bi se moglo traziti za ovaj moj?

16 godina
neaktivan
Isplati li se zamjena?
koliko ga dugo imaš i koliko si ga platio?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Isplati li se zamjena?

Za 600 kn nemoj uzimat tog starog phenoma, meni su to teske nebuloze... uzimaj dvo-jezgrenog Phenoma II za te pare ako ti maticna dopusta

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 12:40 (Batista).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Isplati li se zamjena?
i što će s tim dobiti? već ima dobar dvo-jezgreni proc, jedino ako misli otkljuĉavati jezgre, ali mislim da će mu performanse opet doći na približnu razinu kao da je kupio quad, a postoji i opasnost da otkljuĉavanje ne bude stabilno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
max1919 kaže...
i što će s tim dobiti? već ima dobar dvo-jezgreni proc, jedino ako misli otkljuĉavati jezgre, ali mislim da će mu performanse opet doći na približnu razinu kao da je kupio quad, a postoji i opasnost da otkljuĉavanje ne bude stabilno.

Dobit će puno!

Ovaj proc koji sad ima je dosta star. Ako uzme npr. Phenom II X2 550BE itekako će osjetit razliku.

To mu je puno isplativije od onog phenoma jer su to bili prvi i vrlo loši procesori iz phenom serije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Isplati li se zamjena?

za 600 kn možeš uzet athlon II 250 koji se može otključat u starog phenoma(cijena oko 500kn)

možeš i phenom II 545/50 koji imaju dobre performanse mogu se otključat u phenoma II

1 0 hvala 0
17 godina
Isplati li se zamjena?

Za 600 kn se ne isplati stari četverojezgreni Phenom. Usuđujem se reći da je novi Phenom II dual core na 3 GHz BRŽI od starog Phenoma X4 na 2 GHz, a dođe oko 600 kn.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 18:58 (crystal6).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
max1919 kaže...

max1919 kaže...

max1919 kaže...

max1919 kaže...

JESI TI SVIJESTAN DA SI NAPISAO 4 SPAMM POSTA,,DO FORUMA SIGURNO NIJE

OT: Ako neces skoro mjenjat proc onda dapace uzmi taj phenom rec ce ti s vremenom taj x2 bit slab ako radis nesto zahtjevnije i onda ces se za glavu hvatat...A svog prodaj Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice