ev vako rođo mi je uzeo konfu novu sa i7 920, Crossfire HD 5970,9GB ram DDR3 2000mhz Patriot,Corsair Obsidian 800D,HX1000 ee sad oće da diže i7 na 5ghz šta vi mislite koje vodeno hlađenje bi to moglo srediti ? cijena nije bitna pošto kupuje u americi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ev vako rođo mi je uzeo konfu novu sa i7 920, Crossfire HD 5970,9GB ram DDR3 2000mhz Patriot,Corsair Obsidian 800D,HX1000 ee sad oće da diže i7 na 5ghz šta vi mislite koje vodeno hlađenje bi to moglo srediti ? cijena nije bitna pošto kupuje u americi.
Imaš baruta po majici kako si ubio onog medvjeda maloprije
nek nabaci slike ako je baja
Jako teško da ćeš dobiti i7 920 na 5GHz stabilno. Eventualno jako dobar primjerak sa faznim hlađenjem, a sumnjam da ti rođo baš ima takve apetite.
5ghz sa vodenim? Ti se salis?
ploča je Gigabyte EX58A-UD7 rame uz rame je sa Asus Rampage 2 Extreme bili bar mogao na 4.5ghz sa vodenim hlađenjem ?
ploča je Gigabyte EX58A-UD7 rame uz rame je sa Asus Rampage 2 Extreme bili bar mogao na 4.5ghz sa vodenim hlađenjem ?
za 24/7 150% ne
Daj slike baci!!!
Tri dana, dva žuta. Dajte mu još jedan pa neka bude 3 - 3
Moze li neki ventilator da mi preporucite da i ja svog pentiuma IV odvrnem na jedno 6 Ghz malo mi je komp usporen u zadnje vrijeme a nemam para bas za vodeno hladjenje
Da ce to tvoj rodjo postici vodenim hladjenjem bas i nece...
Haha.Čovijek bi trebal biti totalno lud da ide i7 natijeravat na 5Ghz sa zračnim hlađenjem.
Ja sam pokušal svojeg 860 natijerat(sa dvije jezgre isključene),al vrag neče ak nije na Vcore-u barem 1.60v.
Za takve voltaže treba kvalitetno i skupo vodeno hlađenje.
Prvo nek prebaci par šlepera cementa preko ramena pa nek onda slaže konfu.