CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.193.987
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
14 godina
neaktivan
Re: CPU hladnjaci P&O
Tiby kaže...

@dajstadas

Zar ne možeš podešavati brzinu ventova kroz bios?

Hoću da je automatski. Ne da mi se pipat non stop oko toga.

14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Pogledaj Ovdje !

U linkikija nema ništa tome slično...

17 godina

Nije, bolji je MUX. Pogledaj malo po netu testove pa ćeš vidjeti...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
15 godina
dajstadas kaže...

Evo jedno možda OT pitanje - no najviše o hladnjacima i coolerima se raspravlja na ovoj temi pa...

Uglavnom imam slijedeću situaciju. Na matičnoj imam jedan PWM konektor na kojeg mi je trenutno spojen CPU fan. Kupio sam još dva PWM fana za kućište i sad mi treba neki razdjelnik PWM signala tako da bi to sve radilo kako spada.

Na e-bayu sam našao slijedeće artikle pa me zanima da li je to ono što ja tražim:

http://www.ebay.com/itm/GELID-PWM-1-TO-4-Cable-Splitter-Adapter-Share-Case-Fan-/150688313144?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2315b92f38

cijena: 7,94$

http://www.ebay.com/itm/GELID-PWM-Y-Cable-Splitter-Adapter-Share-12V-Case-Fan-/180746442099?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1553d573

cijena: 5,94$

Unaprijed se zahvaljujem na pomoći!

Je, to je to. Ovaj prvi ti je naravno ono što tebi treba jer ako ti je samo 1 PWM header na matičnoj a ti imaš 3 venta onda moraš uzet ili ovaj prvi ili 2 ova druga pa ih spojit u seriju.

14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Zahvaljujem se na konciznom odgovoru!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sve isto.

14 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Šta mislite o TherMax II, kolko vidim na netu malčice je lošiiji od Noctue

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bulldozer kaže...

Šta mislite o TherMax II, kolko vidim na netu malčice je lošiiji od Noctue

U rangu je CNPS 9900.

17 godina
CPU hladnjaci P&O

Ajde dajte mi neki prijedlog do 300 kn.

Gledam malo Mugena 3, Baldera, Aegira, novog Hypera... Ni sam  ne znam kaj bi bilo zgodnije za uzet.

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

ja ti prodam svoj za 300kn.{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Batista kaže...

Gledam malo Mugena 3, Baldera, Aegira, novog Hypera... Ni sam  ne znam kaj bi bilo zgodnije za uzet.

Spire Thermax II.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
zoharbizo kaže...
Batista kaže...

Spire Thermax II.

Tog mislis ?

Ovog je bilo cini mi se u Protisu, no vise ga nema :(

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 13:28 (Batista).
14 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Da, onaj Eclipse je još veća zvijer ali nema je kod nas

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CPU hladnjaci P&O

Da,na tog mislim.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
17 godina
CPU hladnjaci P&O

Ovaj mi se takodjer svidja ne nema bas nesto reviewa po netu...

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
14 godina
Batista kaže...

Losiji od Thermaxa II.

17 godina
zoharbizo kaže...
Batista kaže...

Losiji od Thermaxa II.

Imas kakav link do njihove usporedbe ?

Truth in engineering.
16 godina
CPU hladnjaci P&O

Koji cooler da stavim na svoj Phenom2 x3 710   , sad na njemu držim stock cooler , a digo sam ga s 2.6 na 3.4 GHz i u loadu se diže na 55o MAX  pri toj temperaturi nemam nikakvih problema.

Cooler moram mjenjat jer je poceo ružiti , pa sam mislio možda da zamjenim ventilator samo i da ga stavim na stari hladnjak ili neki jeftiniji cooler da kupim tek da je minimalno bolji od stock coolera (da ga drži bar na 51-52o) .

Pa ako mi možete predložiti trenutno best buy ventilator koji bi išo na stock hladnjak AMD ili neki jeftini cooler minimalno bolji od stock, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bubabug kaže...

Koji cooler da stavim na svoj Phenom2 x3 710   , sad na njemu držim stock cooler , a digo sam ga s 2.6 na 3.4 GHz i u loadu se diže na 55o MAX  pri toj temperaturi nemam nikakvih problema.

Cooler moram mjenjat jer je poceo ružiti , pa sam mislio možda da zamjenim ventilator samo i da ga stavim na stari hladnjak ili neki jeftiniji cooler da kupim tek da je minimalno bolji od stock coolera (da ga drži bar na 51-52o) .

Pa ako mi možete predložiti trenutno best buy ventilator koji bi išo na stock hladnjak AMD ili neki jeftini cooler minimalno bolji od stock, hvala

Koliko bi novaca izdvojio?

16 godina
CPU hladnjaci P&O

edit:  koji je trenutno najbolji cooler do 150 kn  ?, i  koji je najbolji ventilator  koji bi išo na pasivni dio AMD stock hladnjaka .

stock cooler , znaci treba mi samo ovaj ventilator koji je pricvrscen na pasivni dio hladnjaka stock cooler , znaci treba mi samo ovaj ventilator koji je pricvrscen na pasivni dio hladnjaka
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 19:31 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bubabug kaže...

edit:  koji je trenutno najbolji cooler do 150 kn  ?, i  koji je najbolji ventilator  koji bi išo na pasivni dio AMD stock hladnjaka .

Taj cooler moras mijenjati.Kupi Katanu III.

16 godina
CPU hladnjaci P&O

Cek znaci nema ventilator za kupit koji bi išo na stock ovaj ? XD ova katana izgleda ko da bi mogo na 4+GHz dic proc u usporedbi s ovim stock koji imam

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Bubabug kaže...

Cek znaci nema ventilator za kupit koji bi išo na stock ovaj ? XD ova katana izgleda ko da bi mogo na 4+GHz dic proc u usporedbi s ovim stock koji imam

Kupi Katanu III miran si dugo.Ne isplati se mijenjati nikakve ventilatore na tom cooleru kojeg imas.

16 godina
CPU hladnjaci P&O

oce to stat u moje kuciste ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

oce to stat u moje kuciste ?

Naravno da hoće.

17 godina
CPU hladnjaci P&O

A ja odlucio uzet Aegira za 250 kn.

Tako da ponude ostalih moram denied-at :)

Zahvaljujem na pomoci.

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
CPU hladnjaci P&O

Molio bih pomoc oko hladnjaka za moj proc . Imam namjeru OC te mi buka nije problem jer ionako igram sa slisalicama . Dakle trazim top i da je dobavljivo u Zg jer mi se neda prtljati sa narudzbama i posiljkama . Pratim temu i vidim da je Noctua u vrhu ali nema je u Zg i volim vidjet ono sto kupujem {#}. Fond je oko 500 krznenih te par kn gore - dole . Hvala .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Moj odgovor: opet Noctua NH-D14. Nemaš ti tu šta izmišljati, tak i tak ćeš ti njega vidjeti u kutiji bilo u trgovini ili preko neta. Osim toga Oprić inf je pouzdana tvrtka gdje je dosta ljudi sa foruma kupilo Noctuu. Naručiš, dođe ti dostavom na vrata jer ne ostavljaju u pošti i slično tako da nema brige hoće li se šta slomiti ili ne.

Ili ako bi baš neki iz ZG-a, onda gledaj Links recimo, tamo ima velik izbor: Prolimatech Armageddon + dodatni ventovi, Zalman CNPS11X Extreme, Thermalright HR-02/120 Ultra...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Molio bih pomoc oko hladnjaka za moj proc . Imam namjeru OC te mi buka nije problem jer ionako igram sa slisalicama . Dakle trazim top i da je dobavljivo u Zg jer mi se neda prtljati sa narudzbama i posiljkama . Pratim temu i vidim da je Noctua u vrhu ali nema je u Zg i volim vidjet ono sto kupujem {#}. Fond je oko 500 krznenih te par kn gore - dole . Hvala .

Isplati se uzeti Noctuu.Oprić je pouzdan dućan,a Noctua je jedan od najboljih zračnih coolera na svijetu.Ako nećeš,kao što je kolega gore napisao,ZALMAN CNPS11X,nešto lošiji od Noctue.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice