Clockanje Phenoma II 940 BE

poruka: 36
|
čitano: 6.839
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Clockanje Phenoma II 940 BE
Sused kaže...
ManchesterUTD kaže...
schaner kaže...

Skužiti se može samo ako ga ne vrati na tvorničke postavke (radio sam na servisu i uspjeli smo otkriti samo par komada,bez obzira što znamo šta je al nema dokaza) što znači obavezno resetiraj BIOS,piše ti gore negdje,ono izvadiš bateriju .... i praviš se luckast,npr šta će to meni na tako dobrom procesoru,ne znam ja to i  bla bla...

Ma kako ste.... ako ti kupis samo procesor i imas garanciju na njega, i skuris ga neces ti slat cijelu konfiguraciju nego samo CPU, i nemogu skuzit.

A što ako su ti oni složili cijeli komp i imaš naljepnicu i ne smiješ ga otvarat? Dakle, ti im moraš odnjet cijeli komp, a prije toga nemaš mogućnost resetirat BIOS... Onda si lagano u banani... Pouka: Slažite sami svoja računala!  Smijeh

E moj susedu, da pratis malo, mi smo rekli garancij samo na procesor niko nije spominjao konfiguraciju.

Forever MUFC
16 godina
neaktivan

A uostalom sam sam slago konfu tak da nije problem otvarat kućište.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sused kaže...
ManchesterUTD kaže...
schaner kaže...

Skužiti se može samo ako ga ne vrati na tvorničke postavke (radio sam na servisu i uspjeli smo otkriti samo par komada,bez obzira što znamo šta je al nema dokaza) što znači obavezno resetiraj BIOS,piše ti gore negdje,ono izvadiš bateriju .... i praviš se luckast,npr šta će to meni na tako dobrom procesoru,ne znam ja to i  bla bla...

Ma kako ste.... ako ti kupis samo procesor i imas garanciju na njega, i skuris ga neces ti slat cijelu konfiguraciju nego samo CPU, i nemogu skuzit.

A što ako su ti oni složili cijeli komp i imaš naljepnicu i ne smiješ ga otvarat? Dakle, ti im moraš odnjet cijeli komp, a prije toga nemaš mogućnost resetirat BIOS... Onda si lagano u banani... Pouka: Slažite sami svoja računala!  Smijeh

Ako već ideš overclokirati, po meni bi bilo normalno da si sam sastavio svoju konfiguraciju.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
16 godina
odjavljen

Čak ako ima naljepnicu ti i dalje imaš uz garanciju na računalo i garanciju na komponente koja je za pojedine komponente i duža od one na računalo. Neke firme oko toga rade problem, ali nemaju zakonsko pravo na to ukoliko te iste komponente imaju u prodaju s normalnom garancijom i izlistane su na računu.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
16 godina
ManchesterUTD kaže...

E moj susedu, da pratis malo, mi smo rekli garancij samo na procesor niko nije spominjao konfiguraciju.

Ma pratio sam ja, ovo je samo bio primjer situacije kada ne možeš sakriti to da si ga skurio OC-om... Naravno da ako si kupio samo proc, nosiš tamo samo proc...

Afro_Deco kaže...

A uostalom sam sam slago konfu tak da nije problem otvarat kućište.

To nije bilo za tvoju konkretnu konfu, bilo je općenito.

Koja_pila kaže...

Ako već ideš overclokirati, po meni bi bilo normalno da si sam sastavio svoju konfiguraciju.

Podrazumijeva se... Ako neznaš složit konfu, nemoj se ni mučit s OC-om...

MrBlc kaže...

Čak ako ima naljepnicu ti i dalje imaš uz garanciju na računalo i garanciju na komponente koja je za pojedine komponente i duža od one na računalo. Neke firme oko toga rade problem, ali nemaju zakonsko pravo na to ukoliko te iste komponente imaju u prodaju s normalnom garancijom i izlistane su na računu.

Trebalo bi biti da ti imaš npr. 2 godine na cijelo računalo, a nakon 2 godine imaš još na komponente koje imaju dužu (npr. neki RAM-i su imali 6 godina...). E sad, ako ti strgaš naljepnicu oni ti skinu svu garanciju, na računalo i na sve komponente unutra zato što si neovlašteno prčkao... A neke firme nakon te 2 godine ne priznaju uopće garanciju ni na komponente koje bi trebale imati dužu... Na to nemaju zakonsko pravo...

16 godina

Cuo sam da taj program moze nesto zeznuti jer se overclocka u windowsima a po meni je bolje u biosu clockat i bog...Ja sam isto overclocko svog i ljepo se nie htio kasnie upalit jer sam zaboravio dic napajanje a ostalo je na normal i tak izvadio bateriju i vratio i poceo sam pistat i nis al budem resetrio jumper al mi se sad neda pa sam na laptopu...Da ne duljim,budem i ja sad novu graficku i napajanje pa ce radit kak treba pa za kojih pol g novi proc,hard i maticnu.

It's peanut butter jelly time!!! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice