Cijena phenom II 955 black edition

poruka: 20
|
čitano: 7.265
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

doslo je pravo vrijeme za "ubosti" jedan phenom II X4 955 black edition ... cijena je pala na samo 790 kn u ADM - u :))

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_256_215&products_id=7084

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Re: Cijena phenom II 955 black edition

nisu normalni ... kad kupujes cijeli komp otici ces tamo gdje ti je i 100 kn jeftinije, a kamoli 300 kn po komponenti ......

14 godina
Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 23:16 (zoharbizo).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vrijeme je da utopim svoj primjerak 550 BE (BTW odlican batch, kupljen odmah u startu i 99% daide u x4 no kako imam SB600 ne mogu isprobat ni garantirat) te se odlicno OC.

Vidim da su ovi x4 uistinu brutalno pali cijenom i isplati se uzeti jednog....ako netko hoce 550BE neka se javi na PM (nije mi hitno prodat pa mi se ne otvara ni posebno oglas...ako ode, ode...nije bas hica).

Inace isao bih tek toliko na x4 965 posto su isto dosta jeftini...malo vise od 800 kn koliko vidim.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Te cijene su sad baš strašne !!! Za 750 kn se kupi odličan Quad , baš strašno !!

15 godina
neaktivan

Nevjerojatno,ja sam mislio da nece ici ispod 900 kad sam kupovao prije par mjeseci upravo iz istog razloga razmišljajući kako je dobro ubosti jak quad ispod 1K :)

Uvik isto,cijene padaju,rastu,opet padaju...izađe nesto novo,nešto zastari,dođe neka akcija,popust,blagdani.. {#}

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
forzzuk kaže...

Nevjerojatno,ja sam mislio da nece ici ispod 900 kad sam kupovao prije par mjeseci upravo iz istog razloga razmišljajući kako je dobro ubosti jak quad ispod 1K :)

Uvik isto,cijene padaju,rastu,opet padaju...izađe nesto novo,nešto zastari,dođe neka akcija,popust,blagdani.. {#}

ovo ti je radi buulya skorasnjih amd malo spustia cijenu...sve u svemu da je ubost za ove pare c3 reviziju i neki cooler solidan zracni eto ti quad core sa puno casha na 4 ghz 24/7...{#}

14 godina

A izgleda mi da je to takav drastičan pad radi toga što pripremaju teren za novu generaciju "bagera". Jel ovo je potpuno noa generacija CPU-a i platforma nakon nekoliko godina, pa vajda idu počistiti zalihe dok nedođu "bageri" !

15 godina
itomic009 kaže...

A izgleda mi da je to takav drastičan pad radi toga što pripremaju teren za novu generaciju "bagera". Jel ovo je potpuno noa generacija CPU-a i platforma nakon nekoliko godina, pa vajda idu počistiti zalihe dok nedođu "bageri" !

to i ja mislim ..... protis, rs magazin dal je to C3 rev ? u ADM - u je ......

14 godina
juice21 kaže...
itomic009 kaže...

to i ja mislim ..... protis, rs magazin dal je to C3 rev ? u ADM - u je ......

kupis tamo di je c3..best buy po meni sada..taj proc i hd 5850 extreme i na konju si :D

14 godina

Sve to moraju bit C3 revizije !!

15 godina
kako mogu znati dali mi je procesor c3 revizija? kupio sam ga u linksu u 9 mjesecu prošle godine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Skini CPU-Z program, instaliraj i pokreni pa ćeš vidjet informacije o procesoru među kojima je i revizija procesora.

15 godina

Ali PII 955 na njuskalu jos uvijek prodas za 900kn{#}

A ovaj X6 Phenom ne bi on mozda pojeftinio{#}

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
14 godina

Prodaš ga za kitu, pa novi ti dođe 790 kn !!!!!!!!!!!!!

15 godina
itomic009 kaže...

Prodaš ga za kitu, pa novi ti dođe 790 kn !!!!!!!!!!!!!

Aha,svejedno,malo ljudi danas zna za ADM,Protis...,neka pogleda u Linksu za 1100kn i bacit ce se na tvog.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 18:57 (ivanoile).
16 godina
win32 kaže...

Inace isao bih tek toliko na x4 965 posto su isto dosta jeftini...malo vise od 800 kn koliko vidim.

Čemu kad su procesori isti? Za tih 100 kn si uzmeš ćevape i pivu..:D

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina

To je sad stvar sreće ako naletiš da nekog da ti tako kupi po toj cijeni {#}.

15 godina
neaktivan

Da ne pisem svima posebno.....prve ce ekipa vjerojatno 550 BE ici na procjenu pa ce ici tek onda na trznicu.

Vidjeti cu koliko mogu dobiti za njega sa obzirom na navedeni batch pa vam javim jos sve tocno.

Izgleda da cu mjenjati i kuciste pa ce sve to ici odjednom pa sve vam jos obavezno javim!{#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice