giga je skuplja nekih 120 kn...zanima me ovaj čipset na gigi jel to sta vidno bolje ili je samo marketing?
inače koristit cu i5 2500k po oc za koju godinu
giga je skuplja nekih 120 kn...zanima me ovaj čipset na gigi jel to sta vidno bolje ili je samo marketing?
inače koristit cu i5 2500k po oc za koju godinu
Ja bi gigu ipak je tu i integrirka i još neke zanimljive sitnice
hmmm...integrirana mi i nije potrebna, na asusovoj mi više ovih hladnjaka
Hladnjaci ti nisu na SB previše bitni jer je ploča hladna imao sam ih par P67 te Z68
Koja od tih ima više faza? Ima li giga UEFI? Ako Giga ima više faza i UEFI, nju uzmi.
U suprotnom ASUS.
pero ne bih znao za faze...asUS P8Z68-V LE...a ova?
Ta je kanta, uzmi gigu bolja je ima UEFI
pero ne bih znao za faze...asUS P8Z68-V LE...a ova?
Dobra je ploča, jedino za neki bijesni oc nije pogodna, kolko vidim ima 4+2..
manite se LE verzija od ASUS-a
naručio sam gigu...valjda ce se dati OC za cca 2 godine...do tad ce radit na defaultu :D
ja uzeo sam uzeo asus P8z68-v, stiglo jučer sve, 1300kn u Adm-a
http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V/
12 cpu, 4gpu...uredu je ploča, tražio sam neku ajmo reć bolju a i treba mi integrirana, ima uefi, faza dosta..kontrola istih itd...ja zadovoljan..sve radi odmah iz kutije..
uglavnom moraš se odlučit koji ćeš chipset : P ili Z, ....P je za klok isključivo performanse, Z ti je klok i performanse...svi Z chipseti su B3 revizija pa su ispravljeni problemi...idi na P ako te nezanima integrirana grafa, virtu i dekodiranje igpu+diskretna, u suprotnom Z chipset...
A zamisli ja kupim P67 ploču i piše B3 a ono B2 i naravno svakih pola sata sat komp do jaja usporen ...
Šta B3 i B2? Revizija? Ili?
Ako misliš na reviziju, pa greška je bila samo kod jednog SATA utora gdje se mogla javiti greška kada bi koristio više hardova mislim, postojala je mogućnost da ti uništi hard, ništa drugo.
Pa nije ti zbog toga bio usporen
Sata 3 su mi padali i to uhuhu, imao sam 4 harda i jednu optiku