uzmi radje p4 na 3000 mhz 600 kn i intel je bolji od amd skuplji ali procesori i jezgre su kvalitetnije
Ne moze nikako tvoja maticana je Socket 754 a ovaj procesor je AM2 Socket nazalost nece ici!!!
IBM ROADRUNER koliko si ti piva popio prije ovog posta? Ti danas covjeku preporucujes da stavi P4 umjesto Athlona isusek isusek totalno si zabrazdio neka neko zove hitnu, ovaka dobar savjet dugo nisam vidio!!!
Evo ovo nije dvojezgreni procesor a meni se sviđa pa jel može na moju matičnu:AMD Athlon 64 X2 6000+ ScK AM2?
nov sam na forumu, ne vjerujem sto citam
sori big guy, ocito ti fali osnovno znanje, pa barem nemoj lupati
x2 je dvije jezgre, (x3,x4.....) ,imas broj poslije x-a !!!?
--------------------------------------------------------------------------
uzmi si stare brojeve bug, vidi, pc chip, sta god..... i malo se educiraj,'pliz
ovako uopce ne razumijes sto ti ljudi zele reci, a koliko vidim svi prijedlozi su samo dobri (i vise od toga)
znaci, malo predznanja, da mozes komunicirati u vezi teme ....imas google, ne ?
kad ti nesto nije jasno, odi na net i pogle o cem se radi, engleski valjda znas, bar osnove.......
ako imas stvarno malo kesa uzmi si nest polovno, da drzis korak, pa kasnije( ak naucis nest) lako nadogradis,
jer ova kanta koju imas je ok za net,torente,divx i nezahtjevan posao(pisanje texta,kalkulacije,etc.)
ovak,socket am2 ak ostajes na amd-u........ovo su ti otprilike cijene da te neko ne ozeni...(hr.glagol), polovne,nove na nabava.net
---------------------------------------------------
proc X2 5000+ nadjes za 250-300kn ( po mogucnosti BE pa ga kasnije kloknes)
mbo am2,am2+ 200-250kn
ram uzmi novi ddr2 2gb 150kn
hdd sata II 500gb novi ispod 400kn
grafa 3870 350-450kn
napajanje fortron 400w novi 300kn
kuciste ili staro,pa kasnije dokupi neko vece da ima protoka zraka ( kupio chieteca za 100k bez psu (napajanja)
staru kantu il prodaj za 800-900kn( ne znam tocno sta sve imas) ili ju zadrzi za nezahtjevne poslove kao dodatno racunalo na
kojemu mozes raditi sve osim igranja novijih igara
ako ti je puno love za ono gore, uzmi jeftiniji proc (neki X2 4xxx)
i slabiju grafu ( x1650 pro 120kn ,2600xt 200kn il 1950gt,pro za 250)
ili ak imas vise kesa uzmi sve novo( nabava.net da vidis cijene)
u najboljoj namjeri....pozz
BUMP