AMD Ryzen procesori (opća tema) izdvojena tema

poruka: 31.742
|
čitano: 6.752.926
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: AMD Ryzen procesori (opća tema)
XXX kaže...
mislioc kaže...

XXX vidim da je pala gtx 1070 game rock, kaj opet neki mega deal?

A onak, niš pretjerano mega dobro. Prodao GTX 1060 6gb za 1150 kn i kupio ovu za 1600kn. Nisam želio 100 kn jeftiniju pa riskirati sa izudarenom karticom, ova je stara dva mjeseca.

Makar vrijem bu pokazalo...nedam nvidiji 2300 kn za GTX 1660 TI, nek si hebu m...

ibme74 majstore di sam se zeznuo?

Di si se zeznuo ? Evo na forumu covjek oce prodat 1070ti pod garancijom za 1700kn 

6 godina
protjeran
hahhaajaads kaže...
XXX kaže...
mislioc kaže...

A onak, niš pretjerano mega dobro. Prodao GTX 1060 6gb za 1150 kn i kupio ovu za 1600kn. Nisam želio 100 kn jeftiniju pa riskirati sa izudarenom karticom, ova je stara dva mjeseca.

Makar vrijem bu pokazalo...nedam nvidiji 2300 kn za GTX 1660 TI, nek si hebu m...

Di si se zeznuo ? Evo na forumu covjek oce prodat 1070ti pod garancijom za 1700kn 

Pa mozda nije ju prodavao dok je ovaj xxx dogovarao 1070...

17 godina
XXX kaže...

Kod mene ALC887 u paru sa Sony sluškama klik i 2.0 zvučnicima radi bez problema, zvuk je odličan. Imao sam prije toga i diskretnu zvučnu i meni je to u rangu placebo efekta.

Nisam niti sumnjao. Ipak ti kupuješ najbolje.

Ne masti previše pls.

Zvučna na Asrockici nije bila u stanju pojacati ove slusalice koje imam niti na 50% snage.... ti mi linkas tu slusalice od 800 dolara kak ti radi sve super a prije toga si imao jos mozda i sugaviju karticu od ove koju imas na ploci.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2019 15:36 (toxic).
6 godina
protjeran

LOL...pa te sonyeve sluske ako nemas amplifier i neku high end zvicnu mos bacit...ko da ces amg-ov motor staviti 100 KS-a.

13 godina
toxic kaže...
XXX kaže...

Kod mene ALC887 u paru sa Sony sluškama klik i 2.0 zvučnicima radi bez problema, zvuk je odličan. Imao sam prije toga i diskretnu zvučnu i meni je to u rangu placebo efekta.

Ne masti previše pls.

Zvučna na Asrockici nije bila u stanju pojacati ove slusalice koje imam niti na 50% snage.... ti mi linkas tu slusalice od 800 dolara kak ti radi sve super a prije toga si imao jos mozda i sugaviju karticu od ove koju imas na ploci.

Potpisujem iz prve ruke

vi zadrti intelovci ste strašni s ovim zastrašivanjem ljudi isto ko zadrti amdovci s uloženo/dobiveno xD , neces dobit td nego prijavu za spam
17 godina
odjavljen
HCgamingCRO kaže...

LOL...pa te sonyeve sluske ako nemas amplifier i neku high end zvicnu mos bacit...ko da ces amg-ov motor staviti 100 KS-a.

Ne kužim, pa slušalice grme ako pojačam do max...bude preglasno a kvaliteta zvuka je izvrsna.

17 godina
odjavljen
toxic kaže...
XXX kaže...

Ne masti previše pls.

A ti misliš da ja te slušalice nisam imao prilike probati na različitim izvorima zvuka?

13 godina
XXX kaže...
HCgamingCRO kaže...

Ne kužim, pa slušalice grme ako pojačam do max...bude preglasno a kvaliteta zvuka je izvrsna.

Stavio si 700eura sluške na office pc zvučnu.

Bez teksta sam...

vi zadrti intelovci ste strašni s ovim zastrašivanjem ljudi isto ko zadrti amdovci s uloženo/dobiveno xD , neces dobit td nego prijavu za spam
14 godina

Ma vidiš da je najobičniji troll.  

17 godina
odjavljen
hahhaajaads kaže...
XXX kaže...
mislioc kaže...

Nisam vidio taj oglas a i da jesam mora bi vidjeti tko ju prodaje, da li je rudarila i sl. ova je ipak praktički nova.

11 godina

U sobi imam ALC887, u dnevnom ALC892, prije sam imao ALC1150, uskoro cu imat ALC1220 koji je nasljednik ALC1150 od kojeg pocinje spomenuta (subjektivna/objektivna) razlika u zvuku. Sama kvaliteta zvuka vjerojatno zavisi o tome ima li zvucna snage i komponente za pravilno upogonit sluske, po frekvencijskoj karakteristici koja je zamisljena kod proizvodjaca tih nekih slusalica. Tako da moguce da netko moze imati dojam pa evo i ja imam dojam iste kvalitete zvuka s HyperX Cloud I, iako je proslo dosta vremena otkako sam imao plocu s ALC1150 pa cu uskoro morati osvjeziti dojam. Ono sto je 100% primjetno je na kolko trebas pojacati zvuk da bi jednako cuo slusalice jer ALC1220 i sl. dolaze s amp-om. Na ALC1150 su HyperX Cloud I bile dovoljne glasne s Windows zvukom stavljenim na 6 ili 8, dok na ALC887 to treba bit negdje na 40 za jednako pojacan zvuk. Trenutno imam Cloud Alpha i s obzirom na price da znaju biti tihe i nikakve na sranje zvucnim karticama sam i ocekivao da ce biti sranje na ALC887, ali ih je ploca (Asus H170 Pro 3.1) fino upogonila.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2019 15:54 (The_Fichek).
17 godina
XXX kaže...
toxic kaže...
XXX kaže...

Ne masti previše pls.

A ti misliš da ja te slušalice nisam imao prilike probati na različitim izvorima zvuka?

Pa ono slusalice ti mogu radit okey jer imaju samo 24ohma impedencije dok recimo iole novije slusalice imaju oko 32ohma na vise..tu su slusalice tipa Hyper X clodu i vec one ti bude hebeno kasljlale na toj ploci koju imas a da ne pricam o boljim slusalicama 50+

Probaj si slusalice koje imaju smisla u 2019 godini... ove tvoje kvalitetom nisu nista bolje od 500kn slusalica 2019 godine.

17 godina
odjavljen
itomic009 kaže...

Ma vidiš da je najobičniji troll.  

Ponovno vrijađanje. niš prijavljujem to sada redovito.

17 godina
odjavljen
toxic kaže...
XXX kaže...
toxic kaže...
XXX kaže...

Ne masti previše pls.

Pa ono slusalice ti mogu radit okey jer imaju samo 24ohma impedencije dok recimo iole novije slusalice imaju oko 32ohma na vise..tu su slusalice tipa Hyper X clodu i vec one ti bude hebeno kasljlale na toj ploci koju imas a da ne pricam o boljim slusalicama 50+

Probaj si slusalice koje imaju smisla u 2019 godini... ove tvoje kvalitetom nisu nista bolje od 500kn slusalica 2019 godine.

OK i gdje sa ja napiao da ta integrirana mora biti ok za sve? napisao sam da radi meni ok sa tom kombinacijom koja ipak nije najniža klasa.

6 godina
protjeran
XXX kaže...
HCgamingCRO kaže...

Ma nevjerujem...postao si sluske sa vise od 24 ohma impedancije..pa to ulazi vec u low(budget) end studijske vode...a sta da velim,ljude sto poznajem ako imaju ovakve sluske imaju i za zvucnu i amplifier jel inace nema smisla dati na sluske vise nego cijeli rig ti vrijedan?!

13 godina
DarthMarkus kaže...
XXX kaže...
HCgamingCRO kaže...

Bez teksta sam...

Očekivao sam neke best buy od best buya koje je kupio kad je prodao stare po većej cijeni nego što ih je platio.

Šokiran sam da kralj kupovine ovako nešto veli.

Ako trola, onda nas je navukao ko mlade majmune.

11 godina
toxic kaže...
.....

To sam i ja mislio da ce HyperX Cloud I, pogotovo noviji Alpha model biti sranje na ALC887, ali su bile daleko od toga. S dovoljno pojacanim zvukom nisam primjetio razliku u odnosu na ALC1150 na Z170 Maximus Ranger ploci (na toj sam probao samo Cloud I, ne Alpha). ALC1220 je prema nekim forumskim pricama vise manje same shit sto se tice kvalitete zvuka kao ALC1150, ali se mic bolje cuje i s manje suma.

S druge strane sigurno da bi HyperX Cloud bilokoji model bolje zvucale s eksternim DAC-om..

6 godina
protjeran
AMD Ryzen procesori (opća tema)

Sorry na OT-u ali vec je to davnih dana skrenulo vidim s teme,ali barem je vezano za ryzene...2500u ima u r15 isti skor kao 1300x-je da je ovaj drugi 4/4 procesor-ali klokan je vise i ipak je desktop verzija naspram malisana ovoga od 15w zakljucanog tdp-a.

Sve u svemu, na kraju mislim da nisam pogrijesio sto sam odlucio naspram i5 8250u...jednostavno ryzen apu-i su nadmasili konkurenciju i moze se reci da se moze gejmati bez grafe u 2019 bez problema.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
HCgamingCRO kaže...
XXX kaže...
HCgamingCRO kaže...

Ma nevjerujem...postao si sluske sa vise od 24 ohma impedancije..pa to ulazi vec u low(budget) end studijske vode...a sta da velim,ljude sto poznajem ako imaju ovakve sluske imaju i za zvucnu i amplifier jel inace nema smisla dati na sluske vise nego cijeli rig ti vrijedan?!

Kaj ne vjeruješ, da imam te niš posbne slušalice ili da sam JA zadovoljan zvukom. Koristim ova dva para na kompu, nisu mi to jedine slušalice...

Za sony vrijedi sve kaj sam rekao, na max mi probijaju uši. Ista stvar sa G430, dok preko USB zvučne zvuk je odokotativno 30%-50% tiši! Ali koristim ju zbog virtualnog zvuka koji je u igrama jako fora.

Imao sam prije audygi 2, koju sam kupio još u vrijem nforce 2 chipseta koji je šumio i krčao, današnje zvučne su odvojene od ostatka matične ploče i ako ne kupiš neke slušalice sa omažom koja traži pojačalo baš nikavih problema.

Npr. Sennheiser HD 201 na mnogim integriranim zvučnim karticama zvuči piskutavo i tiho, neupotrebljivo a to je ulazni model, ali nije ni dizajniran bio za neku masovnu upotrebu na kompovima. Sve se svodi da paziš kaj kupuješ.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2019 17:03 (XXX).
17 godina
odjavljen
DarthMarkus kaže...
DarthMarkus kaže...
XXX kaže...
HCgamingCRO kaže...

Bez teksta sam...

Očekivao sam neke best buy od best buya koje je kupio kad je prodao stare po većej cijeni nego što ih je platio.

Šokiran sam da kralj kupovine ovako nešto veli.

Ako trola, onda nas je navukao ko mlade majmune.

Ne znam od kuda ima ta cijena, ali fora mi izgleda  Prije nekih pet godina platio sam ih 250 kn, tip ih je samo probao i vratio u kožnu torbicu. Brijem da nije ni znao kaj prodaje ili su tada koštale bagatelu.

6 godina

Tak' je to kada udjes u godine. Niti vidis, niti cujes, nit' ti se dize

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
SamoPitam3 kaže...

Tak' je to kada udjes u godine. Niti vidis, niti cujes, nit' ti se dize

Ali barem kupujem jeftino i igram igre za razliku od vas majastora 

15 godina
protjeran
HCgamingCRO kaže...

moze se reci da se moze gejmati bez grafe u 2019 bez problema.

Moze, ako nisi naviko na bolje. Vrlo jadno je to, budimo realni.

12 godina
ansha kaže...
HCgamingCRO kaže...

Nije jadno, ako su se konzolasi donedavno mogli igrati na 30fps-a mogu onda valjda i pc gameri bez grafe 

17 godina
odjavljen

Stvar navike. 30 fps vs ne igrati nikao je nebo i zemlja.

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
XXX kaže...

Slazem se, bolje se ne igrati nikako 

17 godina
odjavljen
ibme74 kaže...
XXX kaže...

Slazem se, bolje se ne igrati nikako 

A tvoj izbor. Ja sam prvu polovice ove godine guštao na 30 fpsa ko malo dijete, komp sposoban za 60 je bio ugašen. I sad mi je debelo žao kaj sam se uopće riješio male plastične kutijice.

12 godina

Pa kupi ju opet, idu za dzabe 

6 godina
protjeran
ansha kaže...
HCgamingCRO kaže...

Pa nije stvar navike,vec mogucnosti sto ti se nudi na bazi bas bas budget gejminga...cemu bi kupovao za 80-tak eura kojekakvi gt 1030-1050 sta ja znam na kojem je nivou 2400g a njega ces sa procesorskom snagom jos dobiti za ispod 100 eura je sad mislim...kasnije si decko/cura na budgetu kupi grafu na nivou procesora i ima sigurnih 1080p med/high 60 frejmova u svim igrama.

a budimo realni ima jako puno ljudi sto dan danas ima rig gdje tjera gta5 npr na 720p med/high i preko 30 fpsa sve ce to dati 2400g u jednom paketu.

smijesno po meni ali istinito,vidjet ces za koju godinu kada vjv dodju apu-i gdje ce nadomjestiti neki low budget dio tipa xx60 verije-mozda i mid na xx70(gledano sa zelene strane) jel budimo realni ipak na kraju onda high end je 2080 nadalje ili gpu-i kad izadju po preko 500-600 eura/dolara letvice(gledano sa zelene strane). 

a za 4k preko 60 fps-a (sto bi danas bio bas high end build) ce ti trebati i dvije 2080 barem...pa si na nekih 3000 eura u kutiji-ako nisi uzeo TI verziju.

A rijetko tko ima rig nazalost vamo da se moze pohvaliti u 4k sve high preko 60 stabinih..jel kosta ko jedan godisnji na kanarskom otocima ko ne i skuplje..eto, a nedaj Boze naviknuti na takvo sta,radije bi si kupio neki amg a klasu,rs3, pa tocio svakih 100-200 km radije pun tank.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2019 18:25 (HCgamingCRO).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice