- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za 1min našao na cooler masterovoj stranici -> http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=5983
Zove se Hyper N520, a ovi ventovi su neki aftermarket na tvojoj slici.
Za 1min našao na cooler masterovoj
ma vidio sam ga i ja samo mi je bio čudan zbog ventova
pa rekoh sebi ako će još tko tvrditi da je taj , onda je taj
ma tražim nešto za phenoma II x4 965 pa ...
thnx
Za 1min našao na cooler masterovoj
ma vidio sam ga i ja samo mi je bio čudan zbog ventova
pa rekoh sebi ako će još tko tvrditi da je taj , onda je taj
ma tražim nešto za phenoma II x4 965 pa ...
thnx
Uzmeš si scythe mugen 2 ako ga nađeš i vozi.
A teško ga možeš naći igdje tako da si gledaj za nekog ocz vendetta, cm hyper 212+, xigmatek, zalman cnps10x performance (jest da je preskup za ono što nudi no nema baš ponude coolera kod nas)
A teško ga možeš naći igdje tako da si gledaj za nekog ocz vendetta, cm hyper 212+, xigmatek, zalman cnps10x performance (jest da je preskup za ono što nudi no nema baš ponude coolera kod nas)
nije problem za kupiti bilo gdje
blizu su mi i austrija i mađarska, a iz njemačke mi pošalju ili donesu frendice (eh sad..., ako ih nema tamo...)
samo vi recite kaj je optimalan izbor
nije problem za kupiti bilo gdje
blizu su mi i austrija i mađarska, a iz njemačke mi pošalju ili donesu frendice (eh sad..., ako ih nema tamo...)
samo vi recite kaj je optimalan izbor
Imas MUGENA u Njemackoj kolko hoces...
znači po vašem je Scythe Mugen 2 optimalno riješenje
ok, hvala
znači po vašem je Scythe Mugen 2 optimalno riješenje
ok, hvala
Evo jedan primjer...
Koju reviziju procesora imas ?? c2 ili c3??
c2 se ionako nedaju previse klokat pa ti tu nije bitno kakav cooler imas..
ja ti preporucam scythe kabuto.. takoder sam se ja dvomuio izmedu maguna 2 i kabuta uzo sam kabuto
i pogledaj kako mi intelcica drzi na 4.0ghz komp upaljen po cijele dane a testiro sam bez pardona ga drzi i na 4.2ghz
Da Mugen 2 je tu negdje sa ninjom 2 rev b. i kabutom, ali opet mugen 2 hladi bolje za koji C.
I kabuto i ninja 2 su sasvim dovoljni za bilokojeg phenoma II.
Evo, stigao SCYTHE Mugen2 ponovno u Links.
Yebo mu pas mather, kad sam ga želio kupiti, nije ga bilo, a nitko nije prodavao....
he,he ova ti je danas najbolja
A jeste primjetili da ovaj mugen 2 je novi revision?
Po obliku i funkcionalnosti vidim da je ostao isti, no onda kada se pogleda podrška za čipsete vidi se da je dodan socket 1156.
Inače originalni mugen 2 ima podršku za samo 1366 i 775 ništa između.
@Don Kihoty - hebiga...
Napraviš sam kod tokara....
Kažem ti, tokar ti napravi onakav kakav ti treba, i samo staviš sloj silikona/spužve ispod i to je to.
Ili kupiš ASRock 1156 ploču, one imaju i rupe za 775 socket (pametno, nema šta).
Napraviš sam kod tokara....
Ma gle kak izgleda backplate od mugena 2 (neznam jel ovo stari tj. normalni ili revision?)
Moraš odšarafit socket bracket i stavit ovo.
Ovo je stari.
zna li netko koji je ovo cooler?
Kako ovo matična okrenuto stoji?
odnosno koja je ovo matična...
pozdrav,jel ja mogu staviti neki amd phenom 2 na svoju gygabite gama790xds4,socket am2+. please answer........?
pozdrav,jel ja mogu staviti neki amd phenom 2 na svoju gygabite gama790xds4
pozdrav,jel ja mogu staviti neki amd phenom 2 na svoju gygabite gama790xds4,socket am2+. please answer........?
Dajte se više naučite koristiti Google i službene stranice proizvoda, evo sve ti piše ispod:
http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2695&ver=#anchor_os
EDIT:zabranjeniples me prestigo