Overclocko sam to cudo al mi je sad temperatura pri opeterecenju nekih 50ak stupnjeva a buduci da zelim jos malo kloknut molim prepruku dobrog hladnjaka,socket AM2
HVALA!!
Overclocko sam to cudo al mi je sad temperatura pri opeterecenju nekih 50ak stupnjeva a buduci da zelim jos malo kloknut molim prepruku dobrog hladnjaka,socket AM2
HVALA!!
Ovaj dva hladnjaka sa slike su ti odlicno rijesenje imas jeftiniji i skuplji pa izaberi ovaj Freezer imas u Vemilu i Linksu a Alpine 64 imas u Linksu!!!
evo odlucio sam se za ovaj freezer moze samo jos jedno pitanje,za kolko ce mi on smanjit temperaturu i dali za njega treba dodatan utor na maticnoj za napajanje ko za coolere za grafove za kaj sam s napajanjem malo naknap
Ne treba ti nikakvo dodatno napajanje samo ustekas kabel od hladnjaka u CPUfan utor na maticnoj i to je to, a koliko ce bit manja temperatura tesko je rec ali bit ce dosta manja uglavnom taj Freezer je dobar hladnjak i tih je no i onaj jeftiniji bi ti bio isto dobar!!!
Pozdrav svima.
Imam kratko pitanje: ima li smisla na 5000 black staviti Cooler Master UC, jer ga mogu dobiti za 250kn?
Sada imam Thermaltake blue orb sa 120mm ventom i nisam nikako zadovoljan.
Mislim da bi ti gore spomenuti Freezer 64 PRO bio dovoljan bolji ti ne treba!
jel ima kakve razlike u coolerima od athlona 4200+ i phenoma ii x4 925? ili su isti (iste glasnoce)?
jel ima kakve razlike u coolerima od athlona 4200+ i phenoma ii x4 925? ili su isti (iste glasnoce)?
Cooleri od Phenoma II i Athlona II su mnogo tiši, osobito pri manjim brzinama.
pozz da ne otvaram novu temu..citam na netu da se moze 5000+ otkljucat na x4, dal je to od vas netko uspio...ja imam plocu gigabyte ga m55-s3 pa me zanima dali je to s njom moguće?
pozz da ne otvaram novu temu..citam na netu da se moze 5000+ otkljucat na x4, dal je to od vas netko uspio...ja imam plocu gigabyte ga m55-s3 pa me zanima dali je to s njom moguće?
S tom pločom to nije moguće...
Imao sam par komada tih "novijih" 5000+, ali ni jednog nisam uspio unlockati..
Problem je što su bili prekratko na našem tršištu, a 7750+ je bio popularniji u to vrijeme.
evo probao sam ocat proc...sa stock kulerom sam stigao do 3GHz pri temperaturi od 48C u "leru" a 53-4C pri igranju GTA EFLC...puno bolje radi GTA i win7 64bit...do sada nisam mogao tolko ocat jer mi bios nije dao tj rusio se...kada sam ga flesirao sada sam postigao toliko..prije je isao samo do 2.74...zanima me dali je to kriticna temperatura ili ide jos vise...ja se neusudim dizat :)... i koji kuler bi preporucili za vece brzine? thnx