Am3+ kopče za hladnjak

poruka: 5
|
čitano: 1.818
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Am3+ kopče za hladnjak

Danas sam mijenjao pastu na procesoru AMD FX 4100 i nakon nepažljivog skidanja hladnjaka jedna kopča je pukla( plastična) na samoj matičnoj tj. socketu, znači tamo gdje se hladnjak prkopča sa jedne i sa druge strane, imam stock cooler.

Pukla je taman tamo gdje se zašarafe te dvije plastične kopče za matičnu, uspio sam zalijepit sa ljepilom, ali čim to popusti hladnjak će zletit sa procesora jer se nema za sta držat, a onda sam u problemima.

Pitanje bi bilo gdje nabavit novu, dali ima neko to za prodat ili poklonit, hitno je.

Stavio sam sliku da znate o čemu govorim, znači pukla mi je donja plastika, tamo di su dva šarafa.

Znači, pukla mi je donja plastika gdje se inače hladnjak prikvači, tu du si dva šarafa, sa jednim dijelom dole, sa drugim gore, gdje i kako to nabavit, treba mi samo jedna koja je pukla. Znači, pukla mi je donja plastika gdje se inače hladnjak prikvači, tu du si dva šarafa, sa jednim dijelom dole, sa drugim gore, gdje i kako to nabavit, treba mi samo jedna koja je pukla.
Gaming is Life!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2014 23:33 (PCGamerX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Am3+ kopče za hladnjak

pošalji mail asrock-u.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Am3+ kopče za hladnjak

EBAY ili ASRock, a možda nađeš i na njuškalu. Nije ti to neka frka, možeš kupit i aftermarket cooler koji koristi svoj socket/retention bracket poput mugena.

Fortune favours the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Am3+ kopče za hladnjak

Poslao ASRock-u pa ću vidit šta kažu.

Ma znam da nije problem, ali ne mislim kupovat aftermarket cooler još, pa je sada to sve zalijepljeno sa super ljepilom, valjda će držat, šta nema niko od naših dućana za prodat taj socket ili dio?

Ovako samo čekam kad će hladnjak zletit sa proca, valjda će držat :)

A na njuškalu nažalost niko nema.

Gaming is Life!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 0:27 (PCGamerX).
14 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice