Ovako....mislim da je vrijeme da se vamo obratim,pa mozda netko tko je to prosao nesto kaze....laptop kupljen u osmom mjesecu,model HP probook 4540s(i5 2.50 2.50,6gb ram,intel hd4000 i AMD HD7650M 1GB),vec sam poceo misliti da sam dobio dobar primjerak,ali izgleda nista od toga...
Problem je ovakav...nekidan sam instalirao igricu(Prince of persia) i fino naštimam da mi koristi AMD-ovu grafu(configure switchable graphics),ali kada uđem slika kao da se zamrzava i ostaje neko vrijeme na ekranu dok se nove vrte,kao neki usporeni efekt....zatim sam probao prebaciti na intelovu hd4000 i na njoj radi,sve 5.....Probao sam instalirati Skyrim i ista priča(Probao sam na Skyrimu staviti oznaku WINDOWED i tako je radilo)...Nakon nekoliko dana laptop više uopće nije prepoznavao grafu(AMDjku) i izbacivao mi je error kada bih pokušao otvoriti CCC (The application host has stopped working)...Naravno nakon brojnih pokušaja reinstalacija drivera (sa HP-ovih stranica i AMD-ovih) ništa nije pomoglo,štoviše sada kad uđem u bilo koju igricu prikazuje samo crni ekran...otvorio sam gpu z(jedva i na pocetku uopce nije prepoznao grafu) i kada pustim onaj test vidim da se core i memory clock dignu samo do 400Mhz(sličica dolje) i sva mi je nekakva čudna....inače ne igram puno igrice,već se bavim 3d modeliranjem i tim stvarčicama...garanciju jos hvala bogu imam,jedini je problem sto studiram daleko od grada u kojem sam ga kupio pa mi je malo frka jer mi treba za faks.... jednostavno nemam mir znajući da mi grafa ne radi(vjerujem da znate taj osjećaj)...ako se prepoznate u ovoj prici javite se...toliko od mene,hvala na razumijevanju.