Treba mi laptop do 3500 kn hvala na pomoci!!! zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 6.398
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Treba mi laptop do 3500 kn hvala na pomoci!!!
Treba mi laptop za svakodnevnu upotrebu pa me zanima sta bi najbolje mogao dobit za 3500 kn??
Hvala na pomoci!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

eo, recimo, ovako nešto: najmanje ih je u servisima (u odnosu na sve ostale "marke"), sam instaliraš si OS koji hoćeš, nema bloatware-a, pouzdan, jamstvo 5 godina itd. narafski, bit će tu još preporuka i odluka je, kao i lova, tvoja. ovo je samo za razmatranje mogućnosti. usput, nađe se ovaj model možda i jeftinije u nekih trgovaca pa možda za 3 i pol soma dobiješ i snažniji (ili dokupiš RAM). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Treba mi laptop do 3500 kn hvala na pomoci!!!
Trebaš dizajnera? Posjeti IpL Design! www.ipl-design.info
10 godina
neaktivan
Re: Treba mi laptop do 3500 kn hvala na pomoci!!!

Za svakodnevnu upotrebu definitivno nesto ovako:

http://www.instar-informatika.hr/notebook-asus-x554sj-xx025d-intel-pentium-n3700-quad-8gb-ddr3-1tb-hdd-156-hd-led-nvidia-gf-gt920m-2g/asus-x554sj-xx025d/product/

8GB rama, izbaci si ovaj 1TB HDD prodaj ga i kupi si ovo - http://www.edigital.hr/ssd-disk/samsung-250gb-850-evo-ssd-sata3-mz-75e250b/eu-(850-series-sata3)-p460150.html?bid=&partner=10001

N3700 je nesto slabiji i5 5005U međutim sa 8GB rama i SSD-om za svakodnevnu upotrebu će raditi puno bolje i brže od bilo kojeg i3 5005U procesora sa 4GB rama i HDD-om. 

Svakako preporučam da uzmeš i eksterni hard disk na kojeg ces spremat slike, videa, i tako to da ti ne zauzimaju prostor na SSD-u! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 23:23 (XXX-Man).
16 godina
moderator
With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice