Toshiba Satellite U840-10Q Problem?

poruka: 5
|
čitano: 2.383
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pazario sam gorenavedeni notebook pa me zanima u kakvom su odnosu HDD i SSD?! Jel to jedan drive ili je SSD odvojen? Gdje je operativni sistem? Gdje mogu vidjeti SSD? Ako može pomoć bio bih zahvalan!

http://www.links.hr/artikl-015.430.005

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Toshiba Satellite U840-10Q Problem?

ulovio malo vremena pa eto odgovora...

"Stroj ne vidi 2 diska koliko znam, nego jedan, 32 GB služi kao cash, 7-ica ga vidi kao „hibernacijski“ obično i to dio, osmica ga skroz sakrije. OS je praktički na HDD-u ali kešira na SSD (msata u biti) i ubrzava podizanje i rad. Koliko znam taj priključak se ne može osposobiti kao regularni hdd"

12 godina
neaktivan

Hvala...tako nekako sam i mislio.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Toshiba Satellite U840-10Q Problem?
Makyy kaže...

ulovio malo vremena pa eto odgovora...

"Stroj ne vidi 2 diska koliko znam, nego jedan, 32 GB služi kao cash, 7-ica ga vidi kao „hibernacijski“ obično i to dio, osmica ga skroz sakrije. OS je praktički na HDD-u ali kešira na SSD (msata u biti) i ubrzava podizanje i rad. Koliko znam taj priključak se ne može osposobiti kao regularni hdd"

Hi

imaš msata diskova koji funkcioniraju kao disk za sistem ili arhiviranje..

samo što kod nas nemaš baš ponudu ni laptopa a ni tih diskova.... jer su laptopi sa njima dosta skupi...

pogotovo kod nas

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
12 godina
neaktivan

Kako ste zadovoljni s ovim laptopom?

Baš ga mislim uzeti a dvoumim se između njega i Samsung NP530U4C koji valjda ima bolji ekran (mat i svijetliji), ima DVD i VGA izlaz, ali nema 'pravu' grafičku karticu.

Kakva su mišljenja o jednom i o drugom?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice