Prolio sam vodu po laptopu slucajno

poruka: 34
|
čitano: 55.843
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Prolio sam vodu po laptopu slucajno

Ovako, imam problem, dogodilo se prosli petak, znaci prije tjedan dana. Prolio sam slucajnu Jamnicu Sensation po laptopu. Nakon sto sam prolio samo sam obrisao i nastavio raditi na laptopu. Sve je normalno radilo. Drugi dan kad sam ga upalio tipkovnica je poludila. Znaci pojedine tipke stalno se same od sebe stiscu. Nisam ga susio ni nista. Proslo je tjedan dana od toga.

Inace je sve oke, samo je tipkovnica poludila. Kad odem u Device manager i obrisem ju radi normalno. Ali nemogu bez nje. Kad prikljucim usb tipkovnicu ona se opet instalira u Device manager i poludi. 

Sto mi je ciniti? Istekla je garancija.

Sajn
15 godina
neaktivan
braktos kaže...

Prolio sam slucajnu Jamnicu Sensation po laptopu... 

Ja bi laptop otvorio, onda tipkovnicu odspojio, provjerio, propuhao, osušio, i vratio nazad, možda pomogne. Ako ne, onda otić na njuškalo i vidit jel ko prodaje dijelove od tog laptopa, kupit samo tipkovnicu i onda zamijenit.

Otvaranje laptopa zna biti veća gnjavaža nego što možda misliš, oni to sve kompaktno spoje i učvrste, nije samo 4 šarafa u kutovima, ima i hrpa. Ali ne moraš sve rastavit da bi tipkovnicu skinuo. Ovisi o modelu laptopa..

17 godina
moderator
braktos kaže...

Inace je sve oke, samo je tipkovnica poludila. Kad odem u Device manager i obrisem ju radi normalno. Ali nemogu bez nje. Kad prikljucim usb tipkovnicu ona se opet instalira u Device manager i poludi. 

Sto mi je ciniti? Istekla je garancija.

Forumašica ima slični problem pa pročitaj savjete koji su joj udijeljeni: http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/tipkovnica-pise-random-znakove/228602.aspx?page=0&jumpto=4737545&sort=asc&view=flat

9 godina
neaktivan
Skoro sam dobio laptop i prosuo sam vodu na tastaturu probao sam da ga isključim ali nije htelo čak ni na ono dugme za paljenje...sušio sam ga kratko fenom i ostavio okrenutog celu noć i očekivao sam da će se ugasiti zato sto je prazan ali je i dalje upaljen?Sta dalje da radim?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice