Problem pri ubacivanju win xp sp3

poruka: 5
|
čitano: 1.334
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
imam problem pri ubacivanju win xp prve tri tacke zavrsi zatim ide restart kao sto i treba poslije izbaci 39 minuta pa ide unazad do 35 minuta kad pise instaling devices i gasi se.pa molim ako neko zna nek pomogne

0 0 hvala 0
17 godina

Isti problem i kod mene, sada pokusavam sa drugom grafickom karticom da vidim jel mozda ona uzrok ostalo sam testirao, probaj testirati ram i hard disc da vidis jel ti to ispravno? skini hirens boot i tamo imas sve za testiranje sustava. probaj neku linux distru instalirati. mozda ti je cd,dvd rom u banani.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem pri ubacivanju win xp sp3
hajde molim te javi mi ako uspijes,i ja sam konto da je do graficke karte
17 godina

Ma probao i sa drugom pa je instalacija opet stala na 34 min, sada sam stavio fullformat hdd i novi dvd citac i sada instaliram, probat cu jos win7 poslije toga, mislim da ce on proci bez problema ali cilj mi je napraviti winxp sp3 jer zelim da radi brzo.

EDIT: Za sada ide instalacija normalno, proslo onih 34 min, instalacija uspjela iz prve {#}, sada jos samo podesavanje softwera.

Edit: Instalacija prosla bez problema ali komp se stalno smrzava, ide win7 na njega i onda jos linux a ako nista ne uspije ide moj nadrazi alat: čekić {#}.

Na kraju sam stavio win7 na njega i radi bez problema, nadogradio konfu na 2gb rama jer je ipak prastara i konacno sve radi.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 0:21 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem pri ubacivanju win xp sp3
drug jel ide instalacija
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice