Odabir notebooka

poruka: 14
|
čitano: 1.468
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Odabir notebooka

pokusa sam vec na krcato foruma dobit dobro i kvalitetno misljenje ali bez uspjeha...tako da se obracan vama

evo odlucia sam se za kupnju notebooka...posto cu na faxs sljedece god. trebat ce mi notebook...dosta dugo gledan ali nisan dovoljno upucen u laptope.

vidija san da se Alienware moze narucit sad i u hrv. pa mi je za oko zapeo Alienware Area 51 m15x....

iman Dell-ov Desktop..pa sam razmislija da kupin neki njihov xps ili inspiron, za toshibu/hp jos nisan gleda pa me zanima vase misljenje

Alienware ili Dell ? (iako su skupa te dvi korporacije)

eh da posto ce mi ovaj laptop zamijenit i desktop triba bi moc pokrenit igre...(pa na max. moze i manje)

thx in advance :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odabir notebooka

Gdje se može naručit? Čisto informativno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Odabir notebooka

Evo alienware (nista provjereno ali sam na ovo naisa na dosta foruma)

http://www.orsa-net.com/shop/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=29

16 godina
neaktivan
Odabir notebooka

Evo, jucer sam u slicnoj temi rekao da se isplati...

Barem po meni, jer se nista slicno nemoze kupiti kod nas, jest da je cjena paprena, ali da imam pare, PRVI IZBOR!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Odabir notebooka

Eto i ja bi trebao savjet uz odabir laptopa. Ovo su uvjeti koje bi trebao imati taj laptop:

- Treba mi za isključivo surfanje internetom te pisanje

- Jeftino, pošto mi neće trebati za pokretanje nikakvih aplikacija od Microsoft Worda ili Internet Explorera.

- Iako jeftino, da je stabilan, da se ne kvari i da ne šteka (joj, kako me to živcira)

Ne razumijem se baš u laptope pa ne znam kakve se tu cijene kreću.

Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odabir notebooka

Nešto mi ovdje nije jasno. Zar je moguće da ovaj alienware sa dvije 8800 GTX kartice u SLI, Core 2 Extreme na 2.8 Ghz, 4 GB RAM-a i 640 GB diskom koštaju samo 8325kn. Meni je to teško povjerovati.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HoYack kaže...

Eto i ja bi trebao savjet uz odabir laptopa. Ovo su uvjeti koje bi trebao imati taj laptop:

- Treba mi za isključivo surfanje internetom te pisanje

- Jeftino, pošto mi neće trebati za pokretanje nikakvih aplikacija od Microsoft Worda ili Internet Explorera.

- Iako jeftino, da je stabilan, da se ne kvari i da ne šteka (joj, kako me to živcira)

Ne razumijem se baš u laptope pa ne znam kakve se tu cijene kreću.

Pozdrav

hp comaq 6735s: od 3299kn - 3799kn mozes i vise od "samo" surfanja i pisanja, za te pare mrcina
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Nešto mi ovdje nije jasno. Zar je moguće da ovaj alienware sa dvije 8800 GTX kartice u SLI, Core 2 Extreme na 2.8 Ghz, 4 GB RAM-a i 640 GB diskom koštaju samo 8325kn. Meni je to teško povjerovati.

Mislim da je to cjena za osnovni model, a ove upisane komponente da su vrhunac ponude za taj model, tako i na njihovoj strani, 1000$ , a kad klikneš imaš druge komponente, a ove upisane ponuđene kao opciju...
17 godina
neaktivan
Odabir notebooka

@HoYack

Ja uzeo HP550

core2duo 1.4 GHz

2 GB RAM

160 GB HDD

ostale pojedinosti manje - više...

za pisanje i surfanje po netu

a može Ableton

Reason 4

i traktor 3 bez problema...

i još štošta...

Ne znam cijene u Hrvatskoj, ovdje je to 999 KM...

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2008 16:37 (rashomon).

0 0 hvala 0
17 godina
Odabir notebooka

evo malo sam gledao na onoj stranici gdje se može naručiti Alienware i složio sam si ovakvu konfiguraciju, čisto onak bzvz..

Video/Grafička kartica: Dual 512MB NVIDIA® GeForce® 8700M GT–SLI
Monitor: 17
Procesor: Intel®Core™2 Duo T9300 2.5GHz
Memorija: 1GB Dual Channel DDR2 SO-DIMM 667MHz–2x512MB
Hard disk: 160GB 7200RPM (8MB Cache) FFP (+ HRK457,50)
Optički drive: 8x Dual Layer Burner (DVD±RW i CD-RW)
Jamstvo: 1-God AlienCare Telefonska i Servisna podrška

Ukupno: HRK11 590,00

znači ispalo bi me 11 590 krznenih sa sli grafičkom i 17" monitorom. meni je to nekak malo, sigurno ima neka caka u tome... ako nema kupujem si takav!

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

pa nije bas tako 8235kn je pocetna cijena i to ukljucuje i najlosiju knofiguraciju za m15x...ako odaberes to sta si ti naveo gore, dode ti negdi oko 14k-15000 kn...ako ne i vise...
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

evo malo sam gledao na onoj stranici gdje se može naručiti Alienware i složio sam si ovakvu konfiguraciju, čisto onak bzvz..

Video/Grafička kartica: Dual 512MB NVIDIA® GeForce® 8700M GT–SLI
Monitor: 17
Procesor: Intel®Core™2 Duo T9300 2.5GHz
Memorija: 1GB Dual Channel DDR2 SO-DIMM 667MHz–2x512MB
Hard disk: 160GB 7200RPM (8MB Cache) FFP (+ HRK457,50)
Optički drive: 8x Dual Layer Burner (DVD±RW i CD-RW)
Jamstvo: 1-God AlienCare Telefonska i Servisna podrška

Ukupno: HRK11 590,00

znači ispalo bi me 11 590 krznenih sa sli grafičkom i 17" monitorom. meni je to nekak malo, sigurno ima neka caka u tome... ako nema kupujem si takav!

11590 jel ukljucena postarina, pdv i carina...?
17 godina
Odabir notebooka

nisam naišao na to. ali ne vjerujem da bi i to još naplaćivali iako je moguće. jer cijene su u kn i piše koliko porez iznosi. al opet.... moglo bi i zbog toga biti tako jeftino.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gle nikada neznaš s tim "većim" tehnikalijama tako da ti ja preporućam da se ne igraš s tim, možda će ti doći 5X skuplje a moguće je jer je to vrijedna stvar.
Takoda u tih 11590 ubroji PDV 22% i carinu sigurno.
Viva La Vida
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice