Odabir default graficke kartice

poruka: 12
|
čitano: 2.448
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, jucer sam kupio laptop preko links-a. Radi se o Asusu X552MJ-SX006D. Problem je u tome sto kada pokrenem call of duty 4 multiplayer, pise mi da ima 40fps-a na normal detljima. Milsim da je problem u tome sta se igra pokrece preko intel hd grafike, a ne preko nvidie geforce 920M. Moze li mi iko pomoci kako bih stavio da je ta nvidia default graficka kartica, i da se pokrece s igrama. Probao sam razne tutoriale s yt ali ni jedan nije pomogao.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Odabir default graficke kartice

problem je u tvojim očekivanjima, x20m je tek da radi.. gaming kreće od x40/50 dok za notebook-m su drugi kriteriji..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 13:16 (ihush).
13 godina
neaktivan

Znaci necu moci pokrenuti nijednu igricu?

16 godina

pokrenuo si .. čudiš se FPSima... snaga=performanse (što god PR trvrdio drugačije..).

15 godina

desni klik na shortcut i kaj ti ne nudi 2-3 stavku odozgora u kontekstnom meniju "Run with this graphic processor..."

ako ne, onda skini zadnje nVidia drivere i instaliraj, oni odavno to na tako elegantno rješavaju...

Ju je je? Je ju je!
16 godina

+ i podesi power opcije, npr na bateriji i na žici/struji. To direktno utječe na performanse. (uz realna očekivanja, čitaj requirementse za svaki soft-igru.., drugi broj oznake je važan).

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 14:11 (ihush).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Cudi me to sta sam imao laptop s dual core procesorom i ATi HD4300 (512mb) i na njoj sam imao vise fps-ea. A laptop je star jedno 5 godina.

16 godina

MB nisu 'snaga'... pa prolistaj specifikacije, svaki veći broj (drugi, prvi broj je serija-generacija, M je mobile.. slabije/štedljivije) je cca dvostruko jači, npr 950GTX je nekoliko puta jača, to je početna gaming VGA-GPU kartica. 920m je u rangu integrirke, samo radi (ali jedva). Uspoređuj i provjeri razlike, bit će ti jasnije.

(nisi ni pogledao dati link, 920m je 10-20 puta slabija od top modela, 5-10 od srednje klase.. to je razlika između fiće i ferrarija)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 14:39 (ihush).
13 godina
neaktivan

Sad mi je puno jasnije, da sam bar ode dosa prije kupnje, al sad je gotovo. Postoji li mogućnost da kupim drugu i promjenim? I kako to funkcionira vec.

12 godina
neaktivan

Ako je jučer kupljen trebao bi ga moći vratit/zamijenit za bolji uz nadoplatu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mora to moći na 920m. Je da nije grafička za neki gaming, ali za cod4 bi moralo bit dosta. I sam kažeš da si bolje vrtio sa lošijim hardwareom. Ja sam prije par godina isto igrao cod4 sa amd athlon II m300 i ati mobility radeon hd 4670. Sve na ultra i išlo je uvijek glatko, možda ne 60 fps glatko, ali 40 sigurno je, nisam previše osjetljiv na fps :D. Probaj nešto od ovoga gore što su drugi savjetovali i nemoj igrati na bateriji :D. I skini drivere za grafičku.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 23:30 (AirLive).

0 0 hvala 0
12 godina

Skini nove drivere i obvezno proje pokretanja igre stavi High Performance pod Power options.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice