MSI notebook

poruka: 4
|
čitano: 1.808
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MSI notebook

Zanima me da li netko ima kakva iskustva s MSI gaming laptop-ima? Ne zanima me konkretno za igranje, već prvenstveno kvaliteta kućišta, tipkovnica, ekran i hardware... Hvala unaprijed! Pozz

nForce 790i Ultra Intel Core 2 Duo E8500 @ 4.00GHz Patriot Viper 4GB DDR3 Thermaltake Toughpower 850W Seagate Barracuda 320GB SATA II nVidia GeForce GTX 280 Windows Vista Ultimate Cooler Master Cosmos Logitech Z-5500, G11 & G7 Limited Edition Samsung SyncMaster 226BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: MSI notebook

bježi od MSI-a!

17 godina
neaktivan
RE: MSI notebook
sasa kaže...

bježi od MSI-a!

Wow, kako lijepo i detaljno objašnjeno. MA genijalno.
Neznam za njihovu gaming seriju, ali ja imam njihov jeftiniji ultraprijenosnik VR201X iz Value serije   i so obzirom na cijenu vrlo sam zadovoljan kvalitetom izrade kućišta. Imao sam i sklupljih HP-ovih laptopa koji su imali puno lošiju kvalitetu izrade.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
MSI notebook

takav je post jer msi ne zaslužuje više!

kučište od najjadnije plastike koja se savija i podnajmanjim dodirom, tipkovnica tvrda, dio  gdje je disk je toliko vruc da ne mozes raditi duze od sat ili dva jer ruku ne mozes staviti na laptop,...

a cpu i memoriju kako uzmes....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice