Konfiguracija;
Procesor ; Intel I3 2.4ghz
Graficka; Nvidia 330M
RAM; 3gb
Screen; 15.6''
Cijena; 5200kn
Sto mislite?

super lap ali nisi naveo zasto ti treba ako si student i treba ti za multimediu i tipkanje onda ti je prva liga
Taj hp je 900kn skuplji a lenovo jos ide i s win7pro.Hp ima samo neznatno bolju karticu.I ja cu uzet tu masinu.Mene samo smeta kaj nema hdmi al za te novce(cca 4300kn u telebitu)se stvarno isplati
pa napisao si da taj lenovo je 5200 a tolko je i ovaj HP
ja imam Dell studio 1537 i prezadovoljan sam sa njime dok me ovaj novi HP probook 4525s razocarao jer je nakon par dana crko i ima jako los touchpad
ja imam Dell studio 1537 i prezadovoljan sam sa njime dok me ovaj novi HP probook 4525s razocarao jer je nakon par dana crko i ima jako los touchpad
prvo mu preporučiš taj laptop a onda ga ogadiš
koji k
ko zna mozda on nebi imao takav problem, mozda je samo moj bio u takvoj cjeloj seriji problematican
On je napisao 5200kn jer nezna da ima jeftinije.Stara serija je bila s intelovim proc.i3 330 i kosta oko 5 somica.Nova ide s i3 370 i drasticno je jeftinija.Jedina mana je ta sto nema hdmi al i to se da rjesit vga kablom.trenutacno nema kompa s takvom konfiguracijom i jos da ide s win7 za takve novce pa mi se cini da je to trenutacno best buy.Treba se pozurit jer su im vec digli cijenu od kad su dosli.Bili su 4100kn a sad su cca 4300(protis,telebit)
Ima li netko recovery CD/DVD za ovaj lap (560a)? U "servisu" traže 150 kn