Lenovo G500 ram

poruka: 4
|
čitano: 1.059
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Lenovo G500 ram

Imam laptop Lenovo G500, kupljen je sa 4GB RAM-a i od prvoga dana sam instaliro Windows 8.1 i primjetio sam da mi laptop jede puno rama, i primjetio sam u Systemu piše da ima 4GB RAM-a a koristi 3,87GB zašto? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2014 8:44 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lenovo G500 ram

Koja ti je integruša? Integruše uzimaju iz radne memorije jer nemaju svoje vlastite memorije.

U startu rezerviraju određenu količinu RAM-a tipa 64MB, 128MB itd

0 0 hvala 0
15 godina
Lenovo G500 ram

Evo sve o grafulji 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Lenovo G500 ram
ERROR1911 kaže...

Evo sve o grafulji 

Covjek ti je gore ljepo rekao. To je memorija koju koristi integrirana graficka kartica.

Ja cu sad malo detaljnije. Laptop koristi dvije graficke, dok surfas/gledas filmove i opcenito radis nezahtjevne stvari sustav koristi GPU integriran u procesor(sporija je, ali za rad u windowsima netreba brže, manje se grije, manje struje troši), koja koristi jedan dio radne memorije kao "svoju" video memoriju, u slučaju tvog prvog screenshota radilo se o 128mb. Onog trena dak raspališ igricu laptop bi se trebao automatski prebaciti na Radeon 8570M, koja ima svoju video memoriju u iznosu od 2gb te si radeonka netreba "posuditi" ništa od sistemske memorije. Za sve ostalo obrati se ovdje.

To je potpuno normalno ponasanje 99% laptopa danas i nemas razloga za brigu i nije te nitko prevario.

Dell Precision M6600
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 10:02 (darkydark).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice