Dali se vama kada dogodi da kada brzo tipkate neki tekst da vas laptop nasumično vrati na slučajno mjesto unutar teksta?Meni se to događa.
Laptop tipkanje
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.050
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ahh mrzim kad mi se to dogodi...nesto najgore moguce i onda se nazivciram i brisem sve i samo se bezveze nazivciram xDD koji laptop imas? Ja imam neki s dugim imenom sad cu ti dat puni naziv modela: Air notebook N45ot223exi123st od neke noname tvrtke nikad cuo za njih al je laptop ok
HP probook 4530s.Isto mi se događa na Dell-u od mog starog.Ne vjerujem da slučajno diram touchpad jer ga jedino diram sa rukavom dok tipkam,a nemam neke rukave od 5 kila.
Dali se vama kada dogodi da kada brzo tipkate neki tekst da vas laptop nasumično vrati na slučajno mjesto unutar teksta?Meni se to događa.
vjerojatno dotakneš touchpad dok tipkaš...
meni se ne događa nikad...
Vrlo često i vrlo je iritantno.
vjerojatno dotakneš touchpad dok tipkaš...
meni se ne događa nikad...
Pogledaj post iznad.upravo sam probao i ustvrdio da mi tuochpad nije dovoljno osjetljiv na rukav sa pidžame.
Pogledaj post iznad.upravo sam probao i ustvrdio da mi tuochpad nije dovoljno osjetljiv na rukav sa pidžame.
nisam vidio :/
nezz onda...
HP probook 4515s-Isto se zna dogoditi, ali ne često.
HP probook 4530s.Isto mi se događa na Dell-u od mog starog.Ne vjerujem da slučajno diram touchpad jer ga jedino diram sa rukavom dok tipkam,a nemam neke rukave od 5 kila.
Ako ti smeta,imaš na plavom oznaku pritisneš Fn + F1 do F12. Jer neznam kako izgleda kod HP dok mojeg Acera ako pišem tekst ja isključujem touch miša pritiskom tipke FN+ F7 i miran sam dok tipkam... Ako ne isključim isto događa kao tebi.