Laptop se gasi prilikom instalacije programa

poruka: 8
|
čitano: 2.665
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Molila bi za pomoć. Laptop mi se počeo gasiti te je ventilator očišćen privatno, nakon toga se nastavio gasiti - pregrijavanje i dala sam ga u HP na popravak, oni su očostili i kaže on da radi ok. ja sam ga upalila i radi sve ok dok ne poćnem nešto instalirat, npr od neta stik (kaže da upravljački program nije nađen) . potreban mi je net i laptop.. pomoć molim vas što da radim {#}

HP 630

Malaribica

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Laptop se gasi prilikom instalacije programa

Ako ti se to događa odmah nakon servisa, vrati im na reklamaciju, očito problem nije riješen.

Jedina ideja koja mi pda na pamet prije toga je da mu za sad pojačaš hlađenje na način da ga staviš na neku od onih podloga s ventilatorima (ako imaš, ili možeš od nekoga posuditi), možda pomogne privremeno.

KaeR
14 godina
Malaribica kaže...

npr od neta stik (kaže da upravljački program nije nađen) . potreban mi je net i laptop.. pomoć molim vas što da radim {#}

- Čiji internet imaš (t-com ili)? Jesi uz taj internet dobila kakav CD? Laptopu fali driver, a taj driver bi morao biti na CDu koji se dobiva sa internetom.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------
16 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Malaribica kaže...

npr od neta stik (kaže da upravljački program nije nađen) . potreban mi je net i laptop.. pomoć molim vas što da radim {#}

- Čiji internet imaš (t-com ili)? Jesi uz taj internet dobila kakav CD? Laptopu fali driver, a taj driver bi morao biti na CDu koji se dobiva sa internetom.

T com stick netreba cd jer u sticku ima sebi upravljački program pa se samo automatski instalira. Nakon instalacije pojavi se T mobile manager.

Nenad
14 godina
Nello kaže...

T com stick netreba cd jer u sticku ima sebi upravljački program pa se samo automatski instalira. Nakon instalacije pojavi se T mobile manager.

- Znam ja to, imam mobilni internet od T-coma, ali pitao sam autora teme koji je njegov provajder.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 18:55 (Valentin17).
14 godina
protjeran
KaeR kaže...

Ako ti se to događa odmah nakon servisa, vrati im na reklamaciju, očito problem nije riješen.

Jedina ideja koja mi pda na pamet prije toga je da mu za sad pojačaš hlađenje na način da ga staviš na neku od onih podloga s ventilatorima (ako imaš, ili možeš od nekoga posuditi), možda pomogne privremeno.

Pa rekla je da je problem sa temperaturom riješen uservisu (neznam zašto to onda predlažeš ?), ali se pojavio novi sa instalacijom drivera sa stik-a.

Dado
17 godina

Možda sam ja krivo shvatio, ali iz naslova teme "laptop se gasi prilikom instalacije programa" i dijela rečenice "radi sve ok dok ne počnem nešto instalirati" se nameće zaključak da je problem temperature i dalje tu.

Naravno, možda se varam, ali iz tih rečenica nije baš sigurno...

Slažem se, driver je sasvim drugi problem.

KaeR
14 godina
protjeran

Curo, gospođo..., dajte pojasnite dali vam se računalo GASI prilikom instalacije drivera ili se ne gasi ali neće da instalira program sa stik-a.??

Jeste li već prije koristili taj stik.?

Dado
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 22:36 (dadonv1).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice