LapTop - za igre i rad

poruka: 12
|
čitano: 5.730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LapTop - za igre i rad

Evo volio bi neki LapTop za igranje ovako boljih igara tipa COD jer imam komp koji je star par godina a ne može ni COD1 a treba mi komp za radit nešto, ali da je neki dobar na kojem mogu igrat ove novije igre i da košta do 5'000 kuna možda koju kunu više ok ali ne preko toliko.

Ne razumijem se baš u kompove iako dnevno na njemu provedem dosta dugo zato mi treba netko iskusan za preporučit to.

Tražio sam po forumima i ovako se raspitivao i vidim da i ovdje par ljudi preporučuje neke koje su mi neki preporučili.

I da nemojte govorit da LapTopi nisu za igrice. To znam ali mi treba jer moram ga nosit svugdje pa zato.

Evo neka dva šta sam vidio ovdje na forumu pa su mi neki rekli da su ok pa mi recite jel valjaju i preporučite još nešto. Unaprijed HVALA!

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=11649&catid=184

http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/HP-COMPAQ/HP-ProBook-4710s-Notebook-PC-NX631EA/Detailed-product-flyer.html

I da napomena da volim Acer i HP kompove tako da ako je moguće naći takvog, odlično, ali spreman sam i po preporuci neke druge marke uzest!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: LapTop - za igre i rad
Posjedujem hp4710s,i preporučam ga. nedavno sam instalirao cod mw2 i radi bez problema,otprilke na srednjim postavkama. photoshop i lightroom malo štekaju,ali svi uredski alati rade bez greške. ekran je velik,i ako nísam baš zadovoljan s prikazom fotografija(budu dosta tamne),tipkovnica je odlična. smeta mi glossy površina,jer ostaju vidljivi otísci prstíju. tu je i malo veće težina samog uređaja. uglavnom,za te novce nisam mogao naći ništa bolje.
17 godina
neaktivan
LapTop - za igre i rad

Kupi playstation 3 i igraj se ko covjek, a posao obavljaj na starom laptopu. 

Nove igre zahtjevevaju jaku graficku karticu koja se jako grije. Nakon nekog vremena cjeli laptop krepa jer je visoka temperatura No.1 neprijatelj elektronike.

Nadalje, za 5k kuna ako kupiš laptop sa jačom grafičkom možeš računat na to da mu je ekran i opcenito kvaliteta izrade u banani.

Moja preporuka ti je na nadjes laptop sa slabijom grafickom, ali da je odvojena, tj da ima vlastitu memoriju i samo gledaj da ti ekran bude cim bolji (po mogucnosti da bude mat), jer ipak ces gledat u njega 8 sati dnevno. I igraj igre koje mozes, tj prilagodi svoje igracke navike hardveru koji imas a ne obrnuto. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Glamdring kaže.
tj prilagodi svoje igracke navike hardveru koji imas a ne obrnuto. 

U tome je caka šta mora bit obrnuto.

16 godina
neaktivan
LapTop - za igre i rad

Moj savjet? Laptopi za igranje su nedostižan san za većinu nas. Možda jedino nešto od *gasp* *respect* Alienwarea, ali te konfiguracije koštaju od 30.000 kn naviše. Za 5.000 kn možeš složiti relativno moćnu "stolnu" konfiguraciju koja će vrtjeti sve novije igre. Dakle, zaboravi laptop za igranje i nabavi stolni komp.

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LapTop - za igre i rad

a jel valja ovaj laptop šta sam naveo u 1. postu od 4.6k ili ovaj od 5k

je su li oni dobri?

ne bi ja igrao 100 igara igrao bi možda 2 max ali dobre igre ostalo mi treba za fax

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 12:37 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

a jel valja ovaj laptop šta sam naveo u 1. postu od 4.6k ili ovaj od 5k

je su li oni dobri?

ne bi ja igrao 100 igara igrao bi možda 2 max ali dobre igre ostalo mi treba za fax

Oba su dobra, ali i dalje ostajem pri svome da za 5.000 kn možeš nabaviti komp koji će vrtjeti igre puno bolje od ovih laptopa.

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
15 godina
neaktivan
LapTop - za igre i rad

meni teba laptop

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LapTop - za igre i rad

link

Pogledaj kako kotiraju te graficke po benchmarku, pa ocjeni sam. Strpi se jos malo sa kupovinom i sacekaj USB 3.0 :D

Inace prava graficka, koja daje performanse koje bi ti htio je sama veličine laptopa :D.   

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LapTop - za igre i rad

Najbolje zaustavit ovu temu odma jer sam odlučio čekat s kupnjom ipak još koju godinu ako ne i dvije.

Kupit ću bolji komp i igrat se s njime a kasnije ću uzest neki bolji laptop.

Hvala svima ako ima još tko kakvih ideja nek mi javi na pm

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LapTop - za igre i rad

Linpus™ Linux® , Intel® Core™ i5 processor 430M (2.26GHz, 3MB L3 cache), 17.3" HD+ Acer CineCrystal™ LED LCD ekran, ATI Mobility Radeon™ HD 5650 1G-DDR3 (64*16*8), radna memorija 2GB DDRIII + 2GB DDRIII, tvrdi disk 640GB5.4KS, DVD-Super Multi DL drive, 5-u-1 čitač kartica (SD/MMC/MS PRO/xD), Acer Nplify™802.11b/g/n, 6-ćelijska baterija 2.2, kamera 1.3 mega piksela.

što mislite o tom laptopu .dali ga netko već posjeduje

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 15:46 (bratko).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LapTop - za igre i rad

POZDRAV SVIMA..

TREBA MI LAPTOP JER SE CESTO SELIM ITD PA BI MI DOBRO DOSLO KOJE STRUCNO MISLJENJE..

SLUZIO BI MI ZA NET I POKOJU IGRU DA ZAVRTI..

EVO OKO CEGA MI TREBA POMOC U ODLUCI

http://www.eurotrade.hr/eurotrade/prikaz/prikaz.php?sifra=27226

http://www.eurotrade.hr/eurotrade/prikaz/prikaz.php?sifra=25869

http://www.eurotrade.hr/eurotrade/prikaz/prikaz.php?sifra=26191

ZNAM DA NEMA DO STOLNOG RACUNALA ALI NJEGA VEC IMAM PA MI JE ZELJA UZETI LAP NA KOJEM

MOGU NESTO I ZAIGRAT KADA NISAM DOMA..

HVALA UNAPRIJED

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice